Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε τον νέο αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

i

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ/ ©Photo By David S. Bustamante/ Soccrates/ Getty Images/Ideal Images

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε τον νέο αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κώστας Τσιακλής 15:50 - 20.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:03 - 20.07.2023

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αποκάλυψε τον νέο αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την απόφαση του Έρικ Τεν Χαχ να πάρει το περιβραχιόνιο από τον Χάρι Μαγκουάιρ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ανακοινώσει σύντομα τον νέο της αρχηγό μετά την απόφαση του Έρικ Τεν Χαχ να πάρει το περιβραχιόνιο από τον Χάρι Μαγκουάιρ. Όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ο Μπρούνο Φερνάντες.

Εδώ και αρκετό καιρό γινόταν λόγος για τον αν ο Χάρι Μαγκουάιρ άξιζε να βρίσκεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα να είναι και ο αρχηγός της. Η έλευση του Έρικ Τεν Χαχ στο «Όλντ Τράφορντ» άλλαξε τα δεδομένα αφού αρχικά έβγαλε τον Άγγλο αμυντικό από την ενδεκάδα και στη συνέχεια του πήρε και το περιβραχιόνιο.

Οι φίλοι των «κόκκινων διαβόλων» πιθανόν να αγωνιούν να μάθουν τον νέο αρχηγό της ομάδας και ο δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, φρόντισε να τους τον αποκαλύψει. Συγκεκριμένα ο Ιταλός ρεπόρτερ αναφέρει πως ο νέος captain θα είναι ο Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος μάλιστα είχε απορρίψει και προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία προκειμένου να παραμείνει στο σύλλογο. Ο Πορτογάλος είχε και πέρσι σε αρκετά παιχνίδια το περιβραχιόνιο, όταν ο Μαγκουάιρ δεν ήταν στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μαγκουάιρ μετά την απόφαση του Τεν Χαχ να τον αφαιρέσει από αρχηγό:

«Ύστερα από συζητήσεις με τον προπονητή σήμερα, με ενημέρωσε ότι αλλάζει αρχηγό. Μου παρουσίασε τους λόγους και ενώ είμαι προσωπικά εξαιρετικά απογοητευμένος, θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα κάθε φορά που φοράω τη φανέλα.

Οπότε, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη σπουδαία υποστήριξή τους, όσο φορούσα το περιβραχιόνιο.

Η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για τον Βεράτι - Στο κόλπο και η Ατλέτικο Μαδρίτης
PREMIER LEAGUE

15:25 - 20.07.2023

Η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για τον Βεράτι - Στο κόλπο και η Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Λίβερπουλ θα ψάξει ενίσχυση μετά τις επικείμενες αποχωρήσεις των Χέντερσον και Φαμπίνιο και φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Μάρκο Βεράτι της Παρί Σεν Ζερμέν. Στο κόλπο της απόκτησης του είναι και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Από τη μέρα που ανέλαβα τον ρόλο, πριν από 3,5 χρόνια, ήταν μεγάλο προνόμιο να ηγούμαι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μία από τις πιο περήφανες στιγμές της καριέρας μου μέχρι στιγμής. Είναι μία από τις μεγαλύτερες τιμές στο διασυλλογικό ποδόσφαιρο. Έκανα ό,τι ήταν δυνατό για να βοηθήσω τη Γιουνάιτεντ να είναι επιτυχημένη -εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Θα είμαι πάντα ευγνώμων στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που μου έδωσε πρώτος την ευθύνη κι εύχομαι όποιος την αναλάβει από εδώ και πέρα να έχει κάθε επιτυχία και θα έχει την πλήρη υποστήριξή μου.

Χάρι».