Έχετε καταλάβει τι συμβαίνει με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο; Μπλεγμένος σε σοβαρό σκάνδαλο!

Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Έχετε καταλάβει τι συμβαίνει με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο; Μπλεγμένος σε σοβαρό σκάνδαλο!

Κώστας Τόπας 08:28 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:46 - 03.03.2024

Ο πρώην διευθυντής μάρκετινγκ της Βαλερένγκα, αποκάλυψε ότι έλαβε πρόταση από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο για την προώθηση παικτών στα social media.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ιταλός ανεξάρτητος δημοσιογράφος που έγινε παγκοσμίως γνωστός ως «γκουρού» των μεταγραφών στον κόσμο του ποδοσφαίρου, θεωρείται ύποπτος ότι έστειλε μηνύματα σε συλλόγους στη Νορβηγία και τη Δανία ζητώντας χρήματα με αντάλλαγμα τη διαφήμιση ορισμένων παικτών, με δημοσιεύσεις στα κοινωνικά ΜΜΕ, εκμεταλλευόμενος τη μεγάλη φήμη που έχει στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τη νορβηγική πύλη «Idrettspolitikk.no», η οποία επικαλείται αποκλειστικές δηλώσεις του Μεχράν Αμουντσέν-Ανσάρι, πρώην διευθυντή μάρκετινγκ της Βαλερένγκα, ενός συλλόγου που σήμερα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας, ο ειδικός της μεταγραφικής αγοράς είχε μια εταιρεία που τον εκπροσωπούσε και έστειλε email σε σκανδιναβικούς συλλόγους με αντάλλαγμα την προώθηση των παικτών τους.

Σχετικά με αυτό το θέμα, ο πρώην υπάλληλος του νορβηγικού συλλόγου είπε στο προαναφερθέν site ότι είχε λάβει σχετική πρόταση το 2022, όταν η σκανδιναβική ομάδα ήταν ακόμα στην πρώτη κατηγορία. «Θυμάμαι ότι πήγα για ύπνο εκείνη την ημέρα και σκέφτηκα ότι δεν είχε κανένα νόημα. Υπήρχαν κάποια email που ανταλλάσσονταν πέρα ​​δώθε», αποκάλυψε.

Σύμφωνα με αυτή την πηγή, τα προαναφερθέντα email στάλθηκαν από εταιρεία συνδεδεμένη με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η οποία στα μηνύματα που στάλθηκαν στους συλλόγους έκανε ξεκάθαρα τα διάφορα είδη υπηρεσιών που πρόσφερε τότε ο Ιταλός δημοσιογράφος, στα οποία μια απλή αναφορά στα social media θα μπορούσε να φτάσει τις 11.600 νορβηγικές κορώνες (περίπου 1.000 ευρώ).

Εν τω μεταξύ, μέσω της πλατφόρμας «Memmo.me», ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο προσφέρει πολυάριθμες υπηρεσίες με αντάλλαγμα ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό. Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα, την οποία χρησιμοποιούν αμέτρητοι celebrities, μπορεί κάποιος να ζητήσει από τον Ιταλό δημοσιογράφο να στείλει έστω και... ένα ξεχωριστό βίντεο για την ημέρα του γάμου του.