Οι Τούρκοι αποκαλύπτουν το παρασκήνιο της αποχώρησης του Τερίμ: «Τι σχέση έχει η Γαλατά με τον Παναθηναϊκό της μικρής Λεωφόρου;»

Φατίχ Τερίμ

i

Intime

Οι Τούρκοι αποκαλύπτουν το παρασκήνιο της αποχώρησης του Τερίμ: «Τι σχέση έχει η Γαλατά με τον Παναθηναϊκό της μικρής Λεωφόρου;»

Sportal newsroom 10:54 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:29 - 29.05.2024

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό εδώ και μερικές μέρες, με τους Τούρκους να αποκαλύπτουν το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρησή του.

Ο Φατίχ Τερίμ εδώ και μερικές μέρες αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, με τον Χρήστο Κόντη να να αναλαμβάνει τους Πράσινους για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Άρη.

Ο 72χρονος τεχνικός αποκτήθηκε από την αθηναϊκή ομάδα τον περασμένο Δεκέμβρη, ωστόσο η αποτυχία του να κατακτήσει το πρωτάθλημα, τον ανάγκασε να λύσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Λίγες μέρες μετά από την αποχώρησή του οι Τούρκοι αποκάλυψαν το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση αυτή, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο Τερίμ δεν είχε το ρόστερ για να μπορέσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ενώ τόνισαν ότι πήρε την απόφασή του να πάει στους Πράσινους χωρίς να το σκεφτεί καλά.

🎙️ Talking Points: Πιο δίκαια… απλά δεν γίνεται! Το πήραν στο «Βικελίδης», το σήκωσαν στην Τούμπα οι «μάγκες» του Λουτσέσκου!
SPORTAL ORIGINALS

10:50 - 20.05.2024

🎙️ Talking Points: Πιο δίκαια… απλά δεν γίνεται! Το πήραν στο «Βικελίδης», το σήκωσαν στην Τούμπα οι «μάγκες» του Λουτσέσκου!

Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης σ’ ένα ακόμα Talking Points, σχολιάζουν το φινάλε της Stoiximan Super League, με το μεγάλο «διπλό» του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την κατάκτηση του τίτλου, την ισοπαλία στο ντέρμπι «αιωνίων» και την επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

Αρχικά το δημοσίευμα αναφέρεται στο τουρκικό και το ελληνικό πρωτάθλημα, λέγοντας ότι δεν υπάρχει σύγκριση των δύο μιας και το δικό τους είναι αρκετά καλύτερο. Μάλιστα έδωσε το πιο απλό παράδειγμα, αυτό των γηπέδων του Παναθηναϊκού και της Γαλατασαράι, των δύο ομάδων που έχει κάτσει στον πάγκο ο Τερίμ. Τονίζοντας ότι το ένα είναι αρκετά παλιό και μικρό και το άλλο της ομάδας της Κωνσταντινούπολης είναι καινούργιο και αρκετά πιο ωραίο.

Ψηλά στη λίστα της Λιλ ο Ιωαννίδης!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:16 - 22.05.2024

Ψηλά στη λίστα της Λιλ ο Ιωαννίδης!

Νέος μνηστήρας προκύπτει τα τελευταία 24ωρα για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη, καθώς η Λιλ ετοιμάζει την επόμενη μέρα της χωρίς τον βασικό της επιθετικό, Ντέιβιντ, και ο άσος του Παναθηναϊκού είναι πολύ ψηλά στη λίστα των Γάλλων.

«Πρώτα απ' όλα αξίζει να σημειωθεί ότι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν είναι σαν της Τουρκίας και της Ιταλίας, όπου ο Τερίμ έχει δουλέψει προηγουμένως. Όπως και ο Παναθηναϊκός δεν είναι Γαλατασαράι. Όταν συγκρίνουμε τις δύο κοινωνίες, υπάρχουν πολλά παραδείγματα. Παράδειγμα; Το γήπεδο του Παναθηναϊκού, το Απόστολος Νικολαΐδης, χτίστηκε το 1922 και χωράει επίσημα 16.000, αλλά στην πραγματικότητα χωράει μόλις 12-13.000.

Όσο και να το επισκευάζετε δεν θα πλησιάσει ποτέ το RAMS Park. Δεν είναι ούτε καν σαν το παλιό γήπεδο, το Αλί Σάμι Γιεν. Το νέο γήπεδο είναι περίπου δέκα χρόνων, αλλά δεν έχει πειραχτεί ακόμα τίποτα», αναφέρεται συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια οι Τούρκοι αναφέρθηκαν στο ρόστερ των Πρασίνων. Πιο αναλυτικά στο δημοσίευμα γράφεται ότι ο Τερίμ δεν είχε τους παίκτες που μπορούσαν να τους αλλάξουν τον αγώνα. Ειδική αναφορά έγινε στον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος σύμφωνα με τη γειτονική χώρα, είχε πέσει αρκετά τον τελευταίο καιρό που βρισκόταν στην Τράμπζονσπορ.

Ακόμα μίλησαν και για τους οπαδούς, τονίζοντας πως είναι ανυπόμονοι, καθώς μετά από μερικά αρνητικά αποτελέσματα δείχνουν έντονα τη δυσαρέσκειά τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, σύμφωνα με τους Τούρκους, ήταν τα γιουχαρίσματα των οπαδών του Παναθηναϊκού στον Τερίμ μετά την ήττα από τον Άρη στη Λεωφόρο.

Τέλος έγινε αναφορά και στα μίντια της Ελλάδας, αλλά και στους ιδιοκτήτες των ομάδων, που σύμφωνα με τους Τούρκους έπαιξαν ρόλο στην αποχώρηση του Τερίμ.