Αυτή είναι η βίλα των 8,6 εκατομμυρίων του Φατίχ Τερίμ στην Αλικαρνασσό

Ο Φατίχ Τερίμ

i

© Intime

Αυτή είναι η βίλα των 8,6 εκατομμυρίων του Φατίχ Τερίμ στην Αλικαρνασσό

Sportal newsroom 12:20 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:40 - 07.01.2024

Εντυπωσιακή είναι η βίλα του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, η οποία βρίσκεται στην Αλικαρνασσό και κοστίζει 8,6 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Φατίχ Τερίμ εδώ και περίπου 15 μέρες αποτελεί τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού, αντικαθιστώντας τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έκατσε στον πάγκο των «πρασίνων» για 2,5 χρόνια. 

Ο 70χρονος τεχνικός έχει αφήσει το στίγμα του στο τουρκικό πρωτάθλημα όντας ίσως ο κορυφαίος προπονητής στη γειτονική χώρα. Έχει κατακτήσει συγκεκριμένα οκτώ πρωταθλήματα με τη Γαλατασαράι, τρία κύπελλα Τουρκία αλλά και ένα Κύπελλο UEFA. 

Όπως είναι λογικό η πολυετή θητεία του στους πάγκους, έχει εξαργυρωθεί με «χρυσά» συμβόλαια και αμοιβές εκατομμυρίων δολαρίων. Κάπως έτσι δεν θα γινόταν ο 70χρονος να μην είχε μία πολυτελή βίλα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού λοιπόν, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα έχει μία βίλα αξίας 8,6 εκατομμυρίων ευρώ στην Αλικαρνασσό δίπλα στη θάλασσα!

Το 2017 μάλιστα ο Τούρκος την έβγαλε προς πώληση, αλλά δεν βρέθηκε ποτέ αγοραστής με αποτέλεσμα να την κρατήσει. Το πολυτελές οίκημα του Τερίμ είναι χτισμένο σε έκταση 2.250 τετραγωνικών μέτρων και διαθέτει πέντε δωμάτια και ένα σαλόνι. Επίσης έχει πέντε μπάνια και μία μεγάλη πισίνα, αλλά και ειδικά διαμορφωμένο κήπο, γυμναστήριο και ιδιωτική προβλήτα. 

Τη βίλα του 70χρονου μπορούμε να τη δούμε και στο ντοκιμαντέρ του Netflix για την καριέρα του Τερίμ, όπου σε πολλές συνεντεύξεις τόσο του ίδιου όσο και της οικογένειάς του, έχουν γυριστεί στην πολυτελή  εξοχική του κατοικία.