«Κλείνει Ακμπάμπα ο Παναθηναϊκός»
i

©Photo by ANP via Getty Images

«Κλείνει Ακμπάμπα ο Παναθηναϊκός»

Δημήτρης Χούπης 09:24 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:30 - 07.01.2024

Σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο ο Παναθηναϊκός κλείνει τον 31χρονο μέσο από την Αντάνα Ντεμίρσπορ, Εμρέ Ακμπάμπα.

Τα μεταγραφικά σενάρια για τον Παναθηναϊκό από την Τουρκία συνεχίζονται αδιάκοπα. Αυτή τη φορά ο Τούρκος δημοσιογράφος, Κοσκούν Τσελίκ αναφέρει ότι οι «πράσινοι» αναμένεται να πάρουν τον 31χρονο μέσο, Εμρέ Ακμπάμπα

Πιο αναλυτικά ο Φατίχ Τερίμ ετοιμάζεται να φέρει στο τριφύλλι τον μέσο από την Αντάνα Ντεμίρσπορ, με την οποία αγωνίζεται εδώ και 1,5 χρόνο. «Δεν το ακούσατε από εμένα. Ο Φατίχ Τερίμ παίρνει στον Παναθηναϊκό, τον παίκτη της Αδάνα Ντεμίρσπορ, Εμρέ Ακμπάμπα, τον οποίο πήρε στην Γαλατασαράι το 2018», έγραψε συγκεκριμένα ο Τούρκος. 

Η Αντάνα για να αποκτήσει τον Ακμπάμπα έβγαλε από τα ταμεία της περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ και έκτοτε ο Τούρκος μέσος μετράει 78 συμμετοχές, 14 γκολ και 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. 

Ακόμα έχει αγωνιστεί στην Αλάνιασπορ, την Αντάλιασπορ και τη Γαλατασαράι, ενώ είναι και διεθνής με την εθνική Τουρκία, με την οποία έχει φορέσει τη φανέλα της σε 7 παιχνίδια και μετράει 3 γκολ. 

Τι ισχύει για Μπακασέτα 

Ο Τάσος Μπακασέτα τον τελευταίο καιρό έχει γίνει το νούμερο ένα όνομα όσον αφορά τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας μέσος είναι πράγματι στόχος των «πρασίνων», έχοντας επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη, αλλά δεν έχουν καταθέσει πρόταση στον τουρκικό σύλλογο. Ωστόσο ο μέσος της Τραμπζονσπόρ δεν είναι η προτεραιότητα του Φατίχ Τερίμ.