Παναθηναϊκός: Τα νεότερα με Μπακασέτα, Μορούταν και Γκραβιγιόν

Παναθηναϊκός: Τα νεότερα με Μπακασέτα, Μορούταν και Γκραβιγιόν

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:04 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:07 - 05.01.2024

Οι τουρκικές αναφορές συνεχίζονται για τους Τάσο Μπακασέτα και Ολύμπιου Μορουτάν, με τις πληροφορίες από τον Παναθηναϊκό να είναι αντίθετες. Τι ισχύει με τον στόπερ της Αντάνα, Άντριου Γκραβιγιόν.

Τα σενάρια από την Τουρκία που σχετίζονται με τον Παναθηναϊκό, κυκλοφορούν κατά... ριπάς από τη μέρα που ανέλαβε ο Φατίχ Τερίμ. Ασφαλώς, είναι αδύνατο να ισχύουν όλα, γιατί τότε το ρόστερ θα γέμιζε με... 50 παίκτες και το μπάτζετ θα εκτοξευόταν στα ύψη.

Ο Τάσος Μπακασέτας, ο πιο πολυσυζητημένος του προηγούμενου δεκαημέρου, φέρεται να απάντησε αρνητικά στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με σημερινά tweets. Στην πραγματικότητα, όντως από το Τριφύλλι έχουν διαύλους επικοινωνίας με την πλευρά του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας, αλλά δεν έχουν καταθέσει πρόταση στην Τραμπζονσπόρ, ούτως ώστε να πάρουν απάντηση.

Ο Παναθηναϊκός πληρώνει 3.7 εκατομμύρια ευρώ για τη θέση «10». Είναι τα χρήματα που κοστίζουν ο Μπερνάρ και ο Τζούρισιτς στο μισθολόγιο της ΠΑΕ και δεν είναι απλό να προσθέσει άλλο ένα συμβόλαιο της τάξεως του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. 

Ούτε θα είναι απλό για τον Φατίχ Τερίμ να πρέπει να διαχειριστεί τρεις επιτελικούς μέσους και πέντε εξτρέμ. Κοινώς να χωρέσει οχτώ πρωτοκλασάτους μεσοεπιθετικούς τρεις θέσεις, χωρίς να δυσαρεστήσει κανέναν και να τους έχει όλους σε εγρήγορση. Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Μπακασέτα, αλλά δεν είναι η προτεραιότητα για μία σειρά λόγων.

Το ίδιο ισχύει για τον 24χρονο Ρουμάνο εξτρέμ της Ανκαραγκουσού, Ολύμπιου Μορουτάν. Με πέντε παίκτες στα άκρα της επίθεσης, τους Παλάσιος, Λημνιό, Αϊτόρ, Μαντσίνι και Βέρμπιτς, θα ήταν παράλογο για τους «πράσινους» να προσθέσουν άλλον έναν και να δυσκολέψουν τη δουλειά του Τερίμ. Με τη φερόμενη προσφορά των 2 εκατομμυρίων ευρώ να μην έχει βάση.

Σε ότι αφορά τον 28χρονο στόπερ της Αντάνα Ντεμίρσπορ, Άντριου Γκραβιγιόν, από το Τριφύλλι δηλώνουν άγνοια για τις φήμες. Το ρεπορτάζ του Sportal επιμένει ότι ο κεντρικός αμυντικός από τη Γουαδελούπη απασχολεί τους «πράσινους» και οι συζητήσεις με την ομάδα του συνεχίζονται. Ο Κρίστοφερ Ζουλιάν της Μονπελιέ και ο Μαρκάο της Σεβίλλης παραμένουν στα πρώτες θέσεις της λίστας του Τερίμ, ενώ υπόψη του Τούρκου έχει τεθεί ένας παίκτης για τα μετόπισθεν, ο οποίος δεν έχει «διαρρέευσει» στη δημοσιότητα.