Μάνατζερ Τσέριν: «Μπορούμε να μιλήσουμε για μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων μετά το Euro»

Άνταμ Τσέριν

i

©intime

Μάνατζερ Τσέριν: «Μπορούμε να μιλήσουμε για μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων μετά το Euro»

Δημήτρης Χούπης 17:41 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:42 - 04.01.2024

Ο μάνατζερ του Άνταμ Τσέριν μίλησε σε Μέσο της Σλοβενίας και αναφέρθηκε στο μέλλον του παίκτη του Παναθηναϊκού, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για μεταγραφή μετά το Euro.

Συνέντευξη σε Μέσο της Σλοβενίας έκανε ο μάνατζερ του Άνταμ Τσέριν, Αμίρ Ρούζνιτς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους συμπατριώτες του παίκτες του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τους Βέρμπιτς, Σπόραρ και Τσέριν, με τον Σλοβένο μάνατζερ να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον τελευταίο. 

Πιο αναλυτικά σχολίασε πως βλέπει τον Τσέριν σε ένα εκ των κορυφαίων πέντε πρωταθλημάτων της Ευρώπης μετά το Euro. Παρόλα αυτά άφησε ανοιχτό ενδεχόμενο και ανανέωση συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό. Μιλώντας για τον περιορισμένο χρόνο των πελατών του στους «πράσινους», σχολίασε πως στον ελληνικό σύλλογο είναι ευχαριστημένοι και με τους τρεις, τονίζοντας πως δύσκολα θα αποχωρήσει κάποιος στο μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου. 

«Όταν μιλάμε για τον Παναθηναϊκό, μιλάμε για έναν μεγάλο σύλλογο. Έναν σύλλογο στον οποίο υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Είναι αδύνατο να περιμένουμε οι τρεις παίκτες μας να παίζουν συνέχεια, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο και στην Ευρώπη. Η δεξαμενή των ποιοτικών παικτών είναι πάντα μεγάλη σε έναν τέτοιο σύλλογο.

Ο Τσέριν έχει παίξει τους περισσότερους αγώνες, ο Σπόραρ και ο Βέρμπιτς λίγο λιγότερο. Και οι τρεις έχουν μακροχρόνια συμβόλαια με τον σύλλογο, είμαι σε συνεχή επαφή με τον Παναθηναϊκό και είναι πολύ ικανοποιημένοι μαζί τους. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει ανταγωνισμός για τον χρόνο συμμετοχής σε έναν τέτοιο σύλλογο, κάθε προπόνηση μετράει. 

Δεν περιμένω από αυτούς τους παίκτες να αλλάξουν σύλλογο τον χειμώνα. Ίσως κάτι θα μπορούσε να συμβεί με τον Τσέριν, δεδομένο πως είναι νέος και έχει πίσω του μιάμιση πολύ καλή σεζόν. Αλλά μου είπαν πολύ ξεκάθαρα ότι οι παίκτες που υπολογίζει σοβαρά ο Παναθηναϊκός δεν πωλούνται τον χειμώνα», ήταν τα λόγια του αρχικά και συνέχισε. 

«Όταν μιλάμε για το μέλλον του Τσέριν, μπορούμε να να μιλάμε για μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων μετά το Euro 2024», ανέφερε για τον Σλοβένο αφήνοντας έτσι ανοιχτό ενδεχόμενο αποχώρησής του το ερχόμενο καλοκαίρι. 

«Θετικός για Μπεσίκτας ο Μπακασέτας» - Οι απαιτήσεις της Τράμπζονσπορ και η προσφορά των «ασπρόμαυρων»
REST OF THE WORLD

15:24 - 04.01.2024

«Θετικός για Μπεσίκτας ο Μπακασέτας» - Οι απαιτήσεις της Τράμπζονσπορ και η προσφορά των «ασπρόμαυρων»

Δημοσίευμα της «Fanatik» αποκαλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις της Τράμπζονσπορ για τον Τάσο Μπακασέτα, αλλά και την προσφορά που κατέθεσε η Μπεσίκτας.

«Για να είμαι πολύ συγκεκριμένος, βλέπω τον Άνταμ σε ένα από τα πέντε ισχυρότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μετά το Euro. Είναι όμως πέρα για πέρα αληθές ότι παίζει ήδη σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Δεν θα με πείραζε αν φτάναμε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για νέο συμβόλαιο. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Ο Άνταμ είναι πολύ χαρούμενος στην Αθήνα, απολαμβάνοντας τον σύλλογο όπου τον σέβονται ιδιαίτερα. Οι ποδοσφαιρικοί δρόμοι είναι απρόβλεπτοι και αν παίξει καλά στο Euro μπορούν να συμβούν πολλά. Εδώ βέβαια μιλάμε για μεταγραφή σε top-5 πρωτάθλημα», είπε αργότερα.