Αυτός «κόβει» τον Γιοβάνοβιτς από τη Μπεσίκτας

Αυτός «κόβει» τον Γιοβάνοβιτς από τη Μπεσίκτας

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:21 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:25 - 26.04.2024

Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Χασάν Αράτ, φέρεται να μην έχει καλή γνώμη για την προπονητική αξία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και δεν προχωρά σε συνεργασία μαζί του.

Ο Παναθηναϊκός πρωταγωνιστεί σε κάθε είδους σενάριο στον τουρκικό Τύπο, από τη μέρα που ο Φατίχ Τερίμ εγκαταστάθηκε στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο «Imperator» είναι η πιο ισχυρή φυσιογνωμία στο ποδόσφαιρο της χώρας και φυσιολογικά, κάθε κίνηση του προσελκύει το ενδιαφέρον.

Ωστόσο, ο προκάτοχος του Τερίμ στον Παναθηναϊκό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τη σειρά του αναμείχθηκε σε φήμες στην Τουρκία. Ο Σέρβος προπονητής παρουσιάστηκε χτες ως υποψήφιος για να δουλέψει στη Μπεσίκτας.

Παναθηναϊκός: Τα νεότερα με Μπακασέτα, Μορούταν και Γκραβιγιόν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:04 - 05.01.2024

Παναθηναϊκός: Τα νεότερα με Μπακασέτα, Μορούταν και Γκραβιγιόν

Οι τουρκικές αναφορές συνεχίζονται για τους Τάσο Μπακασέτα και Ολύμπιου Μορουτάν, με τις πληροφορίες από τον Παναθηναϊκό να είναι αντίθετες. Τι ισχύει με τον στόπερ της Αντάνα, Άντριου Γκραβιγιόν.

Το όνομα του Γιοβάνοβιτς φέρεται να προτάθηκε από τρίτους στη διοίκηση των «αετών», που αναζητά τον αντικαταστάτη του Ρεζά Καλιμπάι. Ο Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ εμφανιζόταν να έχει συμφωνήσει, αλλά το ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη αναβλήθηκε επ' αόριστον.

Γιατί ο Ολλανδός παλαίμαχος αριστερός μπακ ισχυρίζεται πως άλλη προσφορά έλαβε και άλλα ποσά αναγράφονταν στο συμβόλαιο που παρέλαβαν οι εκπρόσωποι του. Οπότε, η αναζήτηση της Μπεσίκτας εκκίνησε ξανά.

Πάντως, τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει πως η περίπτωση του Γιοβάνοβιτς δεν θα προχωρήσει. Επειδή ο πρόεδρος του τουρκικού club, Χασάν Αράτ, έχει αρνητική άποψη για το έργο του πρώην τεχνικού του Παναθηναϊκού.

Βέβαια, δεν διευκρινίζεται από που έχει μάθει ο Τούρκος παράγοντας για τη δουλειά του Γιοβάνοβιτς και με ποια κριτήρια την αξιολόγησε. Εκτός και αν παρακολουθούσε με συνέπεια τον Παναθηναϊκό τα τελευταία 2,5 χρόνια...