Γεύμα συσπείρωσης στη Φενέρμπαχτσε από Τζέκο και Τάντιτς ενόψει Ολυμπιακού

Έντιν Τζέκο & Κώστας Φορτούνης

i

©Intime

Γεύμα συσπείρωσης στη Φενέρμπαχτσε από Τζέκο και Τάντιτς ενόψει Ολυμπιακού

Κώστας Τόπας 14:19 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:19 - 18.04.2024

Εντιν Τζέκο και Ντούσαν Τάντιτς παρέθεσαν γεύμα στους υπόλοιπους συμπαίκτες τους στη Φενέρμπαχτσε, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Μία σπουδαία μάχη δίνει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (18/4, 22:00), αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Φενέρμπαχτσε. Στόχος της ομάδας να βρεθεί στα ημιτελικά του Europa Conference League, εκμεταλλευόμενη και τη νίκη του πρώτου αγώνα.

Από την άλλη, η Φενέρμπαχτσε μετά τη μείωση του σκορ στον Πειραιά από 3-0 σε 3-2, έχει πίστη για την ανατροπή και θα έχουν και τους περισσότερους παίκτες ετοιμοπόλεμους, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Φενέρ Ισμαϊλ Καρτάλ.

Το promo της Φενέρμπαχτσε ενόψει Ολυμπιακού έχει πλάνα από «OPAP Arena» (vid)
CONFERENCE LEAGUE

14:10 - 18.04.2024

Το promo της Φενέρμπαχτσε ενόψει Ολυμπιακού έχει πλάνα από «OPAP Arena» (vid)

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (18/04, 22:00), η Φενέρμπαχτσε δημοσίευσε ένα promo βίντεο στα social media, παρουσιάζοντας διάφορα πλάνα από την πορεία έως τώρα στην Ευρώπη αλλά και μερικές εικόνες από την «OPAP Arena», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει την πίστη της πως θα καταφέρει να βρεθεί στον τελικό του Conference League.

Στα «καναρίνια», που θα επιδιώξουν απόψε (18/04, 22:00) την ανατροπή και την πρόκριση στα ημιτελικά, ο αρχηγός Έντιν Τζέκο και ο Ντούσαν Τάντιτς παίζουν ενεργό ρόλο κι εκτός γηπέδου. Κι αυτό διότι προήλθε μια αξιοσημείωτη κίνηση από τα δύο αστέρια της Φενέρμπαχτσε πριν από το κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, έπειτα κι από συνεννόηση με τον προπονητή τους, Ισμαϊλ Καρτάλ, παρέθεσαν γεύμα ενότητας, τόνωσης της ψυχολογίας, στους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Οπως τονίζουν μάλιστα στην Τουρκία, στο εν λόγω δείπνο τονίστηκε η ενότητα και η αλληλεγγύη πριν τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» και άπαντες στην τουρκική ομάδα ορκίστηκαν για νίκη-πρόκριση.

Πάντς, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (18/04, 22:00), η Φενέρμπαχτσε δημοσίευσε ένα promo βίντεο στα social media, παρουσιάζοντας διάφορα πλάνα από την πορεία έως τώρα στην Ευρώπη αλλά και μερικές εικόνες από την «OPAP Arena», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει την πίστη της πως θα καταφέρει να βρεθεί στον τελικό του Conference League.