Φενέρμπαχτσε: «Στα ημιτελικά με τους υπέροχους οπαδούς μας»

Ο Καρτάλ

i

© Intime

Φενέρμπαχτσε: «Στα ημιτελικά με τους υπέροχους οπαδούς μας»

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:37 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:43 - 14.05.2024

Ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε Ισμαϊλ Καρτάλ τόνισε ότι οι περισσότεροι παίκτες θα είναι στη διάθεσή του για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί από τη Φενέρμπαχτσε την Πέμπτη το βράδυ στη ρεβάνς της νίκης του με 3-2 στο Φάληρο, με στόχο φυσικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Οι Τούρκοι με τη σειρά τους μετά τη μείωση του σκορ στον Πειραιά από 3-0 σε 3-2, έχουν πίστη για την ανατροπή και θα έχουν και τους περισσότερους παίκτες ετοιμοπόλεμους, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Φενέρ Ισμαϊλ Καρτάλ. Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Χάσαμε τον πρώτο αγώνα, αλλά θέλουμε να πάμε αύριο στα ημιτελικά με τους υπέροχους οπαδούς μας».

Για τους τραυματισμούς: «Το 98% της ομάδας έχει αναρρώσει. Υπάρχει πρόβλημα με τον Μερτ Χακάν. Ο Τζέιντερ Οοστερβόλντε έχει μυϊκό τραυματισμό, αλλά μπορεί να έρθει μαζί μας νωρίτερα από το αναμενόμενο. ο Χακάν θ’ αρχίσει να δουλεύει σε 1-2 μέρες. Γι’ αυτό διαμαρτύρονται και οι ποδοσφαιρικές ομάδες που παίζουν τόσο πολλούς αγώνες. Μπορεί να λένε ότι η προπόνηση του προπονητή του Καρτάλ είναι βαριά, αλλά η Λίβερπουλ, η Μπάγερν Μονάχου... Ποιος θα τους απαντήσει; Δείτε πόσοι από τους παίκτες τους είναι τραυματίες. Το να παίζεις τόσους αγώνες δεν είναι εύκολο».

Για την εικόνα των αρχηγών: «Οι αρχηγοί μου είναι πολύ επαγγελματίες, παίκτες με ισχυρή προσωπικότητα. Είμαι κι εγώ άνθρωπος με ισχυρό χαρακτήρα. Είμαστε εδώ με αμοιβαίο σεβασμό και εμπιστοσύνη. Θα συνεχίσουμε έτσι.

Είχαμε πολλούς τραυματισμούς από την αρχή της σεζόν. Μου έλειπαν 5 παίκτες στο κέντρο και μεσοεπιθετικά. Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο. Ευχαριστώ τους παίκτες μου. Ελπίζω να ξεκινήσουμε το ματς αύριο με την ιδανική 11άδα».

Για τον βασικό στόπερ Τζικού: «Ο Τζικού είναι καλά στην υγεία του. Θα δούμε στην προπόνηση απόψε. Μπορεί να παίξει αύριο».

Ποιος είναι ο 19χρονος Καλογερόπουλος που διεκδικεί το βραβείο του «Golden Boy» ανάμεσα σε αστέρες του ποδοσφαίρου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:25 - 17.04.2024

Ποιος είναι ο 19χρονος Καλογερόπουλος που διεκδικεί το βραβείο του «Golden Boy» ανάμεσα σε αστέρες του ποδοσφαίρου

Ο Αλέξανδρος Καλογερόπουλος του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Βόλο, συμπεριλήφθηκε στη λίστα της «Tuttosport» για το βραβείο Golden Boy 2024. Ποιος είναι ο 19χρονος Έλληνας στόπερ.

Για το πρωτάθλημα: «Είναι προφανές πώς παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και πόσους βαθμούς μαζέψαμε. Παρόλα αυτά, αν μας επικρίνουν, δεν υπάρχει τίποτα να πούμε. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας αν εστιάζουμε σε κάθε κριτική».