«Πέταξε» για Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός (pics)

Κώστας Φορτούνης

i

©Intime

«Πέταξε» για Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός (pics)

Κώστας Τόπας 10:38 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:12 - 17.05.2024

Το ταξίδι του για την Κωνσταντινούπολη ξεκίνησε ο Ολυμπιακός, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Φενέρμπαχτσε, για τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία την Πέμπτη (18/04, 22:00), με στόχο την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Conference League. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες ψάχνουν το «διπλό» - η και την ισοπαλία - μετά το 3-2 στο πρώτο ματς, ώστε να πανηγυρίσουν την πρόκριση.

Για το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης, ορίστηκε ο γνώριμος Γερμανός Τομπίας Στίλερ, ο οποίος πρόσφατα διεύθυνε το ντέρμπι ΑΕΚΠΑΟΚ (2-2), που οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες (2-2). Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν τους παίκτες που θα πάρει μαζί του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην Τουρκία για τη «μάχη» κόντρα στη τουρκική ομάδα με φόντο τα ημιτελικά του Conference League. Σε σχέση με το πρώτο ματς οι διαφορές είναι η παρουσία του Ποντένσε, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, αλλά και του νεαρού στόπερ Κουτσίδη, με τον τελευταίο να παίρνει τη θέση του τιμωρημένου Ρέτσου.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρτνς, Ντόι, Κουτσίδης, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Γιόβετιτς, Μασούρας.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τετάρτης (17/04), ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο «Σουκρού Σαράτσογλου», ενώ τους παίκτες θα εκπροσωπήσει ο Ντάνιελ Ποντένσε και θα ακολουθήσει προπόνηση για τους Πειραιώτες.

Το πρωί της Τετάρτης (17/04), η αποστολή των «ερυθρολεύκων» αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου το βράδυ της Πέμπτης (18/04, 22:00) θα παλέψει για το εισιτήριο που οδηγεί στην ημιτελική φάση του Conference League.