Αυτά είναι τα τρία σενάρια που εξετάζει η Φενέρ για τον τελικό Σούπερ Καπ

Φενέρμπαχτσε - Γαλατασαράι

i

©Photo by Ulrik Pedersen/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Αυτά είναι τα τρία σενάρια που εξετάζει η Φενέρ για τον τελικό Σούπερ Καπ

Κώστας Τόπας 12:10 - 07.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:47 - 07.04.2024

Η Φενέρμπαχτσε εξετάζει τρία ενδεχόμενα ενόψει του τελικού του Σούπερ Καπ με την Γαλατασαράι το βράδυ της Κυριακής (07/04, 21:30).

Το διοικητικό συμβούλιο της Φενέρμπαχτσε, αντιδρά στην τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (TFF) λόγω των γεγονότων που έλαβαν χώρα στον αγώνα της Τραμπζονσπόρ και την απόρριψη της αίτησης για αναβολή του Σούπερ Καπ για καλύτερη προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο UEFA Conference League.

Στις 2 Απριλίου, η τουρκική ομάδα πραγματοποίησε έκτακτο συνέδριο και σύμφωνα τα μετέφεραν στη γειτονική χώρα, η ομάδα αποφάσισε να αγωνιστεί με την ομάδα της U19 στο Σούπερ Καπ κόντρα στη Γαλατασαράι (07/04, 21:30).

Αλλαγή πλάνων για τη Φενέρμπαχτσε: Θα αποχωρήσει από τον τελικό του Σούπερ Καπ με την Γαλατάσαραϊ μετά την σέντρα
REST OF THE WORLD

11:10 - 07.04.2024

Αλλαγή πλάνων για τη Φενέρμπαχτσε: Θα αποχωρήσει από τον τελικό του Σούπερ Καπ με την Γαλατάσαραϊ μετά την σέντρα

Η Φενέρμπαχτσε έχει αποφασίσει να ξεκινήσει το ματς κόντρα στην Γαλατάσαραϊ στον τελικό του Σούπερ Καπ και μετά τη σέντρα του αγώνα να αποσυρθεί από το γήπεδο.

Ο αντιπρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Ερόλ Μπιλετσίκ, στην ανακοίνωσή του για την απόφαση του Σούπερ Καπ, είπε: «Θα πάμε στη Σανλιούρφα με την ομάδα U19 και δεν θα είναι αγώνας 90 λεπτών». Μετά από αυτές τις δηλώσεις, οι «γαλαζοκίτρνοι» αναμένεται να πραγματοποιήσουν ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω σενάρια στον ιστορικό αγώνα που θα διεξαχθεί κόντρα στη Γαλατά.

Τα τρία σενάρια

1. Η Φενερμπαχτσέ θα βγει στο γήπεδο με εννέα παίκτες σύμφωνα με τους κανονισμούς της TFF. Δεδομένου ότι πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον επτά παίκτες σε μια ομάδα για να συνεχιστεί ο αγώνας, τρεις παίκτες θα βγουν εκτός παιχνιδιού συνεχόμενα ή ταυτόχρονα για λίγο και ο διαιτητής δεν θα μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα.

2. Θα αγωνιστούν οι παίκτες της ομάδας U19 της Φενέρμπαχτσε, οι οποίοι θα αποδοκιμάσουν τον διαιτητή. Με τις ενέργειες διαμαρτυρίας τους θα δεχτούν κόκκινες κάρτες η μία μετά την άλλη, καθιστώντας αδύνατη τη συνέχιση του αγώνα κι έτσι θα λάβει τέλος.

3. Οι παίκτες της U19 θα εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο, θα αποχωρήσουν από το γήπεδο αμέσως μετά τη σέντρα καιη Γαλατασαράι θα πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά. Στη συνέχεια, αναμένεται η ποινή της TFF.