Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:46 - 18.04.2024

Την ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε γνωστοποίησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός έχει... ραντεβού με την ιστορία, αντιμετωπίζοντας τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία για τα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League. Στόχος της ομάδας είναι να προκριθεί για πρώτη φορά σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, εκμεταλλευόμενη το προβάδισμα που είχε από τον πρώτο αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την ενδεκάδα για το παιχνίδι, από την οποία απουσιάζει ο τιμωρημένος Παναγιώτης Ρέτσος. Κάτω από τα γκολποστ θα βρίσκεται ο Κωνσταντής Τζολάκης, ο οποίος θα έχει μπροστά του τους Νταβίντ Κάρμο και Ανδρέα Ντόη. Στα αριστερά της άμυνας θα παίξει ο Φρανσίσκο Ορτέγκα ενώ απέναντί του θα βρίσκεται ο Ροντινέι.

Οταν ο διαιτητής του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ έγινε viral: Είχε πάρει τηλέφωνο τον VAR εν ώρα αγώνα (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:55 - 18.04.2024

Οταν ο διαιτητής του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ έγινε viral: Είχε πάρει τηλέφωνο τον VAR εν ώρα αγώνα (vids)

Ο διαιτητής που ορίστηκε στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ την Κυριακή (21/04, 20:30), Μιγκέλ Νογκέιρα, είχε πρωταγωνιστήσει πριν από μερικούς μήνες σε έναν αγώνα της Πόρτο με την Αρούκα.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε δίδυμο στη μεσαία γραμμή και αυτό θα αποτελείται από τους Τσικίνιο και Σαντιάγκο Έσε. Τέλος πίσω από τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί θα παίξει ο Ντανιέλ Ποντένσε (που έλειπε από το περασμένο ματς), ο Στεβάν Γιόβετιτς και ο Kώστας Φορτούνης.