Η ενδεκάδα της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ολυμπιακό
i

© Intime

Η ενδεκάδα της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 21:04 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 02:22 - 14.05.2024

Δείτε τις επιλογές του Ισμαΐλ Καρτάλ όσον αφορά το αρχικό σχήμα της Φενέρμπαχτσε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Conference League.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Φενέρμπαχτσε στο «Sukru Saracoglu» το βράδυ της Πέμπτης (18/04, 22:00) για τα ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Conference League. Στο πρώτο ματς οι Πειραιώτες επικράτησαν με 3-2 και απόψε κυνηγούν δύο αποτελέσματα, προκειμένου να περάσουν στους «4» και να γράψουν ιστορία.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες, έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ισμαΐλ Καρτάλ όσον αφορά το αρχικό σχήμα των «κίτρινων καναρινιών». Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Λιβάκοβιτς, με τους Σάμουελ, Ντζικού, Μπεκάο και Καντιόγλου να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Στον άξονα θα είναι οι Σιμάνσκι, Φρεντ και Γιούκσεκ, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Καχβετσί (δεξιά) και Τάντιτς (αριστερά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Τζέκο.

Η ενδεκάδα της Φενέρμπαχτσε: Λιβάκοβιτς, Σάμουελ, Ντζικού, Μπεκάο, Καντιόγλου, Σιμάνσκι, Γιούκσεκ, Φρεντ, Καχβετσί, Τάντιτς, Τζέκο.