«Φέτες» στα ιατρικά ο Κριστιάνο και έτοιμος για ντεμπούτο! (pic)
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/©Photo by Buda Mendes/Getty Images/Ideal Images

«Φέτες» στα ιατρικά ο Κριστιάνο και έτοιμος για ντεμπούτο! (pic)

Κώστας Τόπας 15:17 - 03.01.2023

Μπορεί να διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποδεικνύει γι' ακόμη μία φορά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Μπορεί το διαβατήριο του Κριστιάνο Ρονάλντο να λέει πως είναι 37 ετών, όμως η φυσική του κατάσταση απέχει πολύ από έναν συνομήλικό του ποδοσφαιριστή. Όπως φάνηκε άλλωστε από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός λίγο πριν υπογράψει το συμβόλαιό του με την Αλ Νασρ, η κατάσταση του είναι εξαιρετική!

Το Insta Story του Κριστιάνο Ρονάλντο/©IG:cristiano

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει καταφέρει να βρίσκεται σε τέτοιο επίπεδο φυσικής κατάστασης που να μοιάζει αρκετά μικρότερος, εξού και οι επιδόσεις του πάνω στο χορτάρι. Εκεί όπου βάζει κάτω πολύ πιο νεαρούς σε ηλικία αθλητές. Οσον αφορά τη νέα του ομάδα, ο «CR7» αφού πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις στη συνέχεια θα προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Ρούντι Γκαρσία.

Πάντως στην Σαουδική Αραβία αναφέρουν ότι ο 37χρονος Πορτογάλος αστέρας θα αργήσει να κάνει το ντεμπούτο του με τον νέο του σύλλογο, καθώς «κουβαλάει» τιμωρία δύο αγωνιστικών, από την ανεξάρτητη ρυθμιστική επιτροπή, επειδή έσπασε το τηλέφωνο έφηβου οπαδού μετά την ήττα από την Έβερτον, την περασμένη περίοδο.