Φιλικό με ΟΦΗ η ΑΕΚ στις 9 Δεκεμβρίου
i

Σέρχιο Αραούχο/©Ιntime

Φιλικό με ΟΦΗ η ΑΕΚ στις 9 Δεκεμβρίου

Κώστας Τσίλης 13:00 - 02.12.2022 / Ανανεώθηκε: 13:23 - 02.12.2022

Ματς προπονητικού χαρακτήρα με τον ΟΦΗ, θα δώσει η ΑΕΚ στο Σεραφείδειο, λίγο πριν την επιστροφή στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις

Μπορεί ο Ματίας Αλμέιδα να προτιμά σ' αυτή την μίνι προετοιμασία την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, από τα πολλά φιλικά. 

Όμως ο Αργεντινός τεχνικός θέλει να αποκτήσει η ΑΕΚ και κάποιο αγωνιστικό ρυθμό, πριν μπει ξανά στις επίσημες υποχρεώσεις της. Γι' αυτό και στις 9 Δεκεμβρίου, περίπου μια εβδομάδα πριν το ματς κυπέλλου με την Κηφισιά, η ΑΕΚ θα δώσει φιλικό με τον ΟΦΗ.

Πρόκειται επί της ουσίας για ένα παιχνίδι καθαρά προπονητικού χαρακτήρα, το οποίο θα γίνει στο Σεραφείδειο και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Και είναι ένα ματς στο οποίο ο Αλμέιδα θα θελήσει να βάλει τους ποδοσφαιριστές του σ' έναν αγωνιστικό ρυθμό, λίγο πριν ξεκινήσουν και πάλι οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ. 

Και είναι ένα ματς στο οποίο ο Αλμέιδα θα θελήσει να βάλει τους ποδοσφαιριστές του σ' έναν αγωνιστικό ρυθμό, λίγο πριν ξεκινήσουν και πάλι οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ. 

Πριν απ' αυτό το παιχνίδι βέβαια, υπάρχει το φιλικό της Κυριακής (4/12) επί ολλανδικού εδάφους, με αντίπαλο τη βελγική Σερένγκ