Ο Κουτίνιο έγινε κάτοικος Κατάρ

Φιλίπε Κουτίνιο

i

©DuhailSC

Ο Κουτίνιο έγινε κάτοικος Κατάρ

Ορέστης Καδδάς 21:12 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:19 - 08.09.2023

Το σίριαλ της μεταγραφής του Φιλίπε Κουτίνιο έλαβε τέλος, καθώς ο διεθνής Βραζιλιάνος ανακοινώθηκε από την Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ.

Ο Φιλίπε Κουτίνιο άφησε την Άστον Βίλα για χάρη της Αλ Ντουχαΐλ από το Κατάρ, με τον 31χρόνο Βραζιλιάνο να πηγαίνει στην Ντόχα δανεικός. Η ομάδα από το Κατάρ θα καλύψει όλο το συμβόλαιο του πρώην παίκτη των «Χωριατών».

Εκεί θα βρει και τον Ρούμπεν Σεμέδο και θα έχει προπονητή του τον Ερνάν Κρέσπο.

Ο Κουτίνιο πήγε στην Άστον Βίλα τον Ιανουάριο του 2022 ως δανεικός από τη Μπαρτσελόνα, όπου δεν έπεισε ποτέ με τις εμφανίσεις του. Η ομάδα από το Μπέρμιγχαμ τελικά τον αγόρασε τον Ιούλιο του ίδιου χρόνο για 20 εκατομμύρια ευρώ. Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας ως απολογισμό μονάχα ένα γκολ.

Ο Φιλίπε Κουτίνιο έκανε το ξεκίνημά του στη Βάσκο Ντα Γκάμα, πριν περάσει τον Ατλαντικό για λογαριασμό της Ίντερ το 2010 για σχεδόν 4 εκατομμύρια ευρώ. Τη σεζόν 2011/2012 πήγε δανεικός στην Εσπανιόλ. Τον Ιανουάριο του 2013 πήρε τη μεγάλη μεταγραφή για τη Λίβερπουλ, με την ομάδα από το Μέρσεϊσαϊντ να δίνει 13 εκατ. ευρώ στους «Νερατζούρι».

Πλησιάζει στην Αλ Αραμπί ο Βεράτι
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

10:50 - 30.08.2023

Πλησιάζει στην Αλ Αραμπί ο Βεράτι

Στην Αραβία φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρκο Βεράτι, καθώς γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι βρίσκεται στη πόρτα της εξόδου από την Παρί Σεν Ζερμέν και ο επόμενος προορισμός του θα ειναι η Αλ Αραμπί του Κατάρ.

Οι εξαιρετικές του χρονιές στη Λίβερπουλ υποχρέωσαν τη Μπαρτσελόνα να δαπανήσει το αστρονομικό ποσό των 135 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικός της, κάτι που τον έκανε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των «Μπλαουγκάρνα». Για τον ίδιο όπως και για τους Ντεμπελέ και Γκριεζμάν η ομάδα της Βαρκελώνης έδωσε σχεδόν 400 εκατομμύρια ευρώ με τα αποτελέσματα να είναι γνωστά και να φαίνονται μέχρι και σήμερα στη Μπαρτσελόνα.