Aνανεώνει μέχρι το 2027 με την Λίβερπουλ o Τσιμίκας

Κώστας Τσιμίκας

i

©printscreen

Aνανεώνει μέχρι το 2027 με την Λίβερπουλ o Τσιμίκας

Κωνσταντίνος Ζήκος 18:18 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:20 - 08.09.2023

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ βρίσκεται ο Κώστας Τσιμίκας για ανανέωση του συμβολαίου μέχρι το 2027, παρά το γεγονός ότι δεσμευόταν με συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Η Λίβερπουλ είναι ευχαριστημένη από την παρουσία του Κώστα Τσιμίκα στο ρόστερ της και θέλει να του το ανταποδώσει. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Athletic», ο Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για επέκταση του ήδη υπάρχοντος συμβολαίου του που λήγει σε δύο χρόνια, θέτοντας έτσι νέα ισχύ, μέχρι το 2027.

Η Λίβερπουλ εμπιστεύεται τον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος έχει συμπληρώσει ήδη τρία χρόνια παρουσίας στο Λίβερπουλ. Τον είχε αποκτήσει από τον Ολυμπιακό έναντι 13 εκατομμυρίων ευρώ τον Αύγουστο του 2020 και δείχνει να τον υπολογίζει και για το μέλλον. Ήδη έχει αγωνιστεί 62 φορές με την αγγλική ομάδα, έχοντας παραχωρήσει 12 ασίστ, χωρίς όμως να έχει καταφέρει ακόμα να βρει δίχτυα.

Θυμίζουμε, ο Έλληνας μπακ αγωνίστηκε στην βαριά ήττα της Εθνικής ομάδας από την Ολλανδία με 3-0 για τα προκριματικά του EURO 2024 και μίλησε στη κάμερα του Alpha για την άσχημη τροπή της αναμέτρησης, δηλώνοντας τα εξής:

«Πιστεύω το χειρότερο πράγμα που συνέβη ήταν ότι δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, δεν ήμασταν έτοιμοι γι' αυτό. Προσπαθήσαμε, να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, παλέψαμε, μας στεναχώρησε αυτή η βαριά ήττα. Δεχθήκαμε δύο γκολ που μας κόστισαν το παιχνίδι, πρέπει να πάμε μπροστά με αυτή την ήττα. Έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας να νικήσουμε».

Αν κόστισαν οι αλλαγές στην άμυνα: «Δεν μπορώ να πω ότι κόστισαν. Και ο Παναγιώτης (Ρέτσος) και ο Λάζαρος (Ρότα) έδωσαν ό,τι είχαν. Τα 2/4 άτομα στην άμυνα ήταν καινούργια. Τα λάθη ήταν απ' όλη την ομάδα δεν κάναμε καλή άμυνα. Είναι στο χέρι μας να δούμε κάθε ματς σαν τελικό. Η Ολλανδία έχει δύσκολο ματς, ελπίζουμε να χάσουν στην Ιρλανδία, που είναι δύσκολη έδρα. Να κοιτάξουμε μπροστά και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».