Η Λίβερπουλ στοχεύει να αντικαταστήσει τον Σαλάχ με τον Εμπαπέ!

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Η Λίβερπουλ στοχεύει να αντικαταστήσει τον Σαλάχ με τον Εμπαπέ!

Κώστας Τόπας 13:42 - 05.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:48 - 05.09.2023

Σύμφωνα με την «Equipe», οι άνθρωποι της Λίβερπουλ εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποκτήσουν τον Κιλιάν Εμπαπέ, προκειμένου να αντικαταστήσουν τον Μοχάμεντ Σαλάχ, για τον οποίο ασκούν πιέσεις οι Σαουδάραβες.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Νησί, η ομάδα του Καρίμ Μπενζεμά και Ενκολό Καντέ, Αλ Ιτιχάντ ετοιμάζεται να καταθέσει μια απίστευτη προσφορά στους «Reds», ύψους 250 εκατομμυρίων ευρώ για τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Το γεγονός ότι η μεταγραφική περίοδος της Σαουδικής Pro League κλείνει την Πέμπτη (07/09), δίνει στην Αλ Ιτιχάντ άφθονο χρόνο για να υπογράψει τον «Φαραώ» ο οποίος από την πλευρά του δεν είναι αρνητικός στην αποχώρησή του από το «Άνφιλντ».

Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, οι άνθρωποι της Λίβερπουλ δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα χέρια. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η γαλλική κι έγκυρη «Equipe», οι «Reds» θα κινηθούν για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ το 2024

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορεί πλέον να υπογράψει κανέναν μέχρι τον Ιανουάριο του 2024 όταν ανοίξει ξανά η μεταγραφική περίοδος. Όμως το γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Εμπαπέ εξετάζεται σοβαρά από τους ανθρώπους του αγγλικού κλαμπ και ότι ακόμα και ο ίδιος ο παίκτης θα σκεφτόταν μια μεταγραφή.

Δεν είναι κρυφό άλλωστε ότι ο 24χρονος Γάλλος διεθνής επιθετικός είναι θαυμαστής της Λίβερπουλ. Είχε μιλήσει ανοιχτά για τον θαυμασμό του και για τον προπονητή της, Γιούργκεν Κλοπ. Τον περασμένο Ιούνιο μάλιστα, είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η Λίβερπουλ έκανε προσφορά 300 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει, χωρίς ωστόσο η υπόθεση να προχωράει..

Ωστόσο, η Λίβερπουλ θα μπορούσε τώρα να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον της για τον Εμπαπέ εάν αποφασίσει να πουλήσει τον Σαλάχ στην Αλ Ιτιχάντ. Το συμβόλαιο του Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν λήγει στο τέλος της σεζόν και η «Equipe» αναφέρει ότι δεν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του. 

Τα δίνει όλα για όλα η Αλ Ιτιχάντ: Φτάνει τα 250 εκατ. ευρώ για να πείσει τη Λίβερπουλ να παραχωρήσει τον Σαλάχ!
PREMIER LEAGUE

12:10 - 05.09.2023

Τα δίνει όλα για όλα η Αλ Ιτιχάντ: Φτάνει τα 250 εκατ. ευρώ για να πείσει τη Λίβερπουλ να παραχωρήσει τον Σαλάχ!

Την τελευταία της απόπειρα θα επιχειρήσει η Αλ Ιτιχάντ προκειμένου να πείσει τη Λίβερπουλ να παραχωρήσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ, για τον οποίο θα προσφέρει 250 εκατομμύρια ευρώ!

Αυτό σημαίνει ότι η Λίβερπουλ θα μπορούσε να προσφέρει στην γαλλική ομάδα μια προσφορά τελευταίας ευκαιρίας σε μετρητά τον Ιανουάριο για να δελεάσει μια πώληση. Εναλλακτικά, θα μπορούσαν να προσφέρουν στον Εμπαπέ ένα τεράστιο ποσό χρημάτων το επόμενο καλοκαίρι και να τον αγοράσουν ως ελεύθερο.