Τα δίνει όλα για όλα η Αλ Ιτιχάντ: Φτάνει τα 250 εκατ. ευρώ για να πείσει τη Λίβερπουλ να παραχωρήσει τον Σαλάχ!

Μοχάμεντ Σαλάχ

i

©Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images/Ideal Images

Τα δίνει όλα για όλα η Αλ Ιτιχάντ: Φτάνει τα 250 εκατ. ευρώ για να πείσει τη Λίβερπουλ να παραχωρήσει τον Σαλάχ!

Κώστας Τόπας 12:10 - 05.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:16 - 05.09.2023

Την τελευταία της απόπειρα θα επιχειρήσει η Αλ Ιτιχάντ προκειμένου να πείσει τη Λίβερπουλ να παραχωρήσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ, για τον οποίο θα προσφέρει 250 εκατομμύρια ευρώ!

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Αυτό σκέφτονται οι άνθρωποι της Αλ Ιτιχάντ, γι' αυτό και χτύπησαν για μία τελευταία φορά την πόρτα της Λίβερπουλ, προκειμένου να την πείσουν να παραχωρήσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος αποτελεί μήλον της έριδος για τους Σαουδάραβες. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Νησί, η ομάδα του Καρίμ Μπενζεμά και Ενκολό Καντέ ετοιμάζεται να καταθέσει μια απίστευτη προσφορά στους «Reds», ύψους 250 εκατομμυρίων ευρώ για τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Το γεγονός ότι η μεταγραφική περίοδος της Σαουδικής Pro League κλείνει την Πέμπτη (07/09), δίνει στην Αλ Ιτιχάντ άφθονο χρόνο για να υπογράψει τον πιο διάσημο Άραβα παίκτη στην ιστορία. 

Ωστόσο, η Λίβερπουλ παραμένει ανένδοτη ότι ο «Φαρώ» δεν είναι προς πώληση, με οποιοδήποτε τίμημα, γι' αυτό απέρριψε την προσφορά των 175 εκατομμυρίων ευρώ της περασμένης εβδομάδας, χωρίς δεύτερη σκέψη. Στην Αγγλάι βέβαια αναφέρουν ότι η νέα βελτιωμένη πρόταση, είναι μια προσφορά που κανείς από την Λίβερπουλ δεν θα μπορεί να αρνηθεί. Αντιπροσωπεία του Ταμείου Δημοσίων Επενδύσεων (PIF), που είναι ιδιοκτήτρια της Αλ Ιτιχάντ, βρίσκεται στο Λονδίνο από την περασμένη εβδομάδα προσπαθώντας να μεσολαβήσει για τη συμφωνία με την Λίβερπουλ για τον 31χρονο μεσοεπιθετικό.

Από την πλευρά του, ο «Μο» είχε... αναστατώσει τους θαυμαστές του νωρίτερα αυτή την εβδομάδα αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να πανηγυρίζει το γκολ του εναντίον της Άστον Βίλα στο «Άνφιλντ» την Κυριακή. Πηγές από την Σαουδική Αραβία πιστεύουν ότι ο Σαλάχ θα ήθελε τουλάχιστον να ακούσει την προσφορά της Αλ Ιτιχάντ. Επιμένουν ότι οποιοσδήποτε Άραβας παίκτης θα ήθελε τον θαυμασμό που θα λάμβανε ο Αιγύπτιος, με τον πρωτοφανή πλούτο να προσφέρει ένα επιπλέον μπόνους. Ολα αυτά βέβαια αναμένονται να ξεκαθαριστούν το επόμενο 24ωρο...