«Θέλει να κάνει νέα πρόταση για τον Σαλάχ η Αλ Ιτιχάντ»

Μοχάμεντ Σαλάχ

i

©Intime

«Θέλει να κάνει νέα πρόταση για τον Σαλάχ η Αλ Ιτιχάντ»

Κώστας Τσιακλής 22:45 - 04.09.2023

Δημοσίευμα του Sky Sports κάνει λόγο πως η Αλ Ιτιχάντ εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει ακόμα μια πρόταση στη Λίβερπουλ για τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Η Αλ Ιτιχάντ φαίνεται ότι δεν θα τα παρατήσει τόσο εύκολα και σύμφωνα με το Sky Sports η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας θέλει να κάνει ακόμα μια πρόταση στη Λίβερπουλ για την περίπτωση του Μοχάμεντ Σαλάχ. 

Εδώ και καιρό διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν για ενδιαφέρον της Αλ Ιτιχάντ για τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Οι «κόκκινοι» δεν συζητούν καν τον ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Αιγύπτιος επιθετικός και φέρεται μάλιστα να απέρριψαν και πρόταση 175 εκατομμυρίων ευρώ. Οι Σαουδάραβες όμως φαίνεται να μην το βάζουν κάτω και σκέφτονται να επιστρέψουν με νέα πρόταση.

Το μεταγραφικό παράθυρο στη Σαουδική Αραβία ολοκληρώνεται την Πέμπτη (07/09) και σύμφωνα με το Sky Sports μερικοί από τους ιθύνοντες της Αλ Ιτιχάντ θεωρούν ότι αξίζει να κάνουν ακόμα μια προσπάθεια για να πάρουν τον Σαλάχ. Την ίδια ώρα όμως κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. 

Χθεσινά δημοσιεύματα (03/09) στην Αραβία πάντως ήθελαν τον Σαλάχ να βρίσκεται στην Τζέντα για να υπογράψει στην Αλ Ιτιχάντ. Τελικά μόνο αληθινά δεν ήταν αυτά τα σενάρια αφού ο Αιγύπτιος βρισκόταν στο «Άνφιλντ» και μάλιστα σκόραρε στη νίκη της Λίβερπουλ επί της Άστον Βίλα με 3-0. Ο προπονητής των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, ρωτήθηκε ξανά για το σχετικό θέμα και απάντησε μεταξύ άλλων το εξής: «Ήταν μια ιστορία που δημιούργησαν τα Μέσα ενημέρωσης, δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα. Ολα είναι απολύτως φυσιολογικά με τον Μο»

Για τον Σαλάχ μίλησε και ο Ντομινίκ Σομποζλάι, με το νέο απόκτημα της Λίβερπουλ να λέει πως ο 31χρονος θέλει να παραμείνει στο «Άνφιλντ». «Θέλει να μείνει εδώ, θέλει να είναι εδώ και να μείνει με εμάς. Εν τέλει έμεινε και αυτό είναι φοβερό γιατί είναι ένας κορυφαίος παίκτης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ούγγρος.