Άνετη «τριάρα» της Λίβερπουλ επί της Άστον Βίλα - Δύσκολη νίκη για την Κρίσταλ Πάλας
i

©Photo by Matt McNulty/Getty Images

Άνετη «τριάρα» της Λίβερπουλ επί της Άστον Βίλα - Δύσκολη νίκη για την Κρίσταλ Πάλας

Δημήτρης Χούπης 17:55 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:58 - 03.09.2023

Η Λίβερπουλ είχε εύκολο έργο απέναντι στην Άστον Βίλα, την οποία κέρδισε 3-0. ενώ την ίδια ώρα η Κρίσταλ Πάλας πήρε δύσκολη νίκη με 3-2 επί της Γουλβς.

Η Λίβερπουλ συνεχίζει το νικηφόρο σερί, αφού επικράτησε με άνεση της Άστον Βίλα 3-0 για την τέταρτη αγωνιστική της Premier League.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στη Λίβερπουλ, η οποία σκόραρε δύο γκολ στα πρώτα 22' λεπτά. Στο τρίτο μόλις λεπτό οι «κόκκινοι» άνοιξαν το σκορ, χάρη στο γκολ του Ντόμινικ Σόμποζλαϊ. Μετά από κόρνερ του Άρνολντ και διώξιμο της άμυνας της Βίλα, η μπάλα στρώθηκε στον Ούγγρο, ο οποίος με ένα όμορφο σουτ έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά σε όλες τις περιπτώσεις η άμυνα της Λίβερπουλ αντέδρασε σωστά. Στο 22ο λεπτό ήρθε και το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Ντάργουιν Νούνιες μπήκε από τα πλάγια στην περιοχή, πλάσαρε η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Μάτι Κας την έβαλε καταλάθος στα δίχτυα. Ο Ουρουγουανός είχε ευκαιρία να πετύχει και τρίτο γκολ, αλλά σε δικό του σουτ, η μπάλα πήγε και πάλι στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος οι «κόκκινοι» ήλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα, έχοντας ευκαιρίες να βάλουν και τρίτο γκολ. Πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο Νούνιες, ο οποίος πήρε την μπάλα από τον Σαλάχ, αλλά αστόχησε σε κενό τέρμα.

Στο 55' ήρθε το τρίτο γκολ για τη Λίβερπουλ. Ο Ουρουγουανός έβγαλε ασίστ στον Μοχάμεντ Σαλάχ ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δύσκολη νίκη για την Κρίστας Πάλας επί της Γουλβς

Η Κρίσταλ Πάλας δυσκολεύτηκε, αλλά επικράτησε με 3-2 της Γουλβς στο Λονδίνο. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ρόι Χότζον ήταν ο Οτζόν Έντουαρντ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές ευκαιρίες για ένα γκολ. Το οποίο όμως δεν ήρθε.

Ό,τι δεν έγινε στο πρώτο μέρος, έγινε στο δεύτερο. Στο 56ο λεπτό ο Έντουαρντ μετά από ασίστ του Μίτσελ άνοιξε το σκορ για την Κρίσταλ Πάλας. Εννέα λεπτά μετά όμως οι «λύκοι» ισοφάρισαν. Ο Χι-Τσαν με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, μετά από φάουλ του Νέτο έκανε το 1-1 για τη Γουλβς.

Οι «αετοί» πίεσαν, κόντεψαν να σκοράρουν με τον Τζόρνταν Αγιού στο 73', αλλά ο Σα του είπε «όχι». Πέντε λεπτά όμως η Πάλας πήρε το προβάδισμα με γκολ του Έζε. Στο 84΄ η λονδρέζικη ομάδα «καθάρισε» τη νίκη, χάρη στο δεύτερο προσωπικό γκολ του Έντουαρντ. Το τελικό σκορ (3-2) το διαμόρφωσε ο Κούνια στο 90+6'

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (5ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ