Στην Αραβία τον έψαχναν, στην ενδεκάδα της Λίβερπουλ τον βρήκαν - Βασικός ο Σαλάχ με την Άστον Βίλα

Μοχάμεντ Σαλάχ

Στην Αραβία τον έψαχναν, στην ενδεκάδα της Λίβερπουλ τον βρήκαν - Βασικός ο Σαλάχ με την Άστον Βίλα

Ιάσονας Τσίλης 15:46 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 03.09.2023

Λανθασμένες ήταν τελικά, οι πληροφορίες ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία, αφού θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα απέναντι στην Άστον Βίλα.

Καπνός χωρίς φωτιά αποδείχθηκαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μοχάμεντ Σαλάχ να έχει ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία, καθώς είναι μέλος της ενδεκάδας που επέλεξε ο Γιούργκεν Κλοπ απέναντι στην Άστον Βίλα.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι, ο Αιγύπτιος πίεσε τη Λίβερπουλ να δεχθεί την τεράστια πρόταση της Αλ Ιτιχάντ και πως ήταν έτοιμος να υπογράψει ηγεμονικό συμβόλαιο με την ομάδα της Αραβίας. Μάλιστα, θα έκανε και το ντεμπούτο του στις 15/09 απέναντι στην Αλ Ακχούντ.

Η απάντηση όμως, ήρθε από τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος τον συμπεριέλαβε στην ενδεκάδα που θα παρατάξει για να αντιμετωπίσει τους «χωριάτες» στο «Άνφιλντ» για την τέταρτη αγωνιστική της Premier League.

Ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ άλλωστε, ουδέποτε πίστεψε ότι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του, θα αποχωρήσει από το σύλλογο, έχοντας δηλώσει πρόσφατα: «Δεν έχουμε προσφορά. Ο Μο Σαλάχ είναι παίκτης της Λίβερπουλ και για όλα αυτά που κάνουμε είναι απαραίτητος. Ακόμα κι αν υπήρχε κάτι, η απάντηση θα ήταν όχι. Ο Μο είναι 100% αφοσιωμένος στη Λίβερπουλ. Δεν υπάρχει τίποτα για να μιλήσουμε».

Ανένδοτος ο Κλοπ για Σαλάχ και Αλ Ιτιχάντ: «Ο Μο αφοσιωμένος στην Λίβερπουλ, δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας»
PREMIER LEAGUE

13:07 - 02.09.2023

Ανένδοτος ο Κλοπ για Σαλάχ και Αλ Ιτιχάντ: «Ο Μο αφοσιωμένος στην Λίβερπουλ, δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας»

Ο Γιούργκεν Κλοπ επιμένει ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι αφοσιωμένος στην Λίβερπουλ παρά την προοπτική προσφοράς 200 εκατομμυρίων λιρών από την σαουδαραβική ομάδα, Αλ Ιτιχάντ.

Στο ίδιο μήκος κύματος είχε κινηθεί και ο ατζέντης του «Φαραώ», Ραμί Άμπας, που είχε αναφέρει: «Αν σκεφτόμασταν να φύγουμε από τη Λίβερπουλ φέτος, δεν θα ανανεώναμε το συμβόλαιο με τον σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι. Ο Μοχάμεντ παραμένει αφοσιωμένος στη Λίβερπουλ».