Ανένδοτος ο Κλοπ για Σαλάχ και Αλ Ιτιχάντ: «Ο Μο αφοσιωμένος στην Λίβερπουλ, δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας»

Γιούργκεν Κλοπ

i

© PrtScr

Ανένδοτος ο Κλοπ για Σαλάχ και Αλ Ιτιχάντ: «Ο Μο αφοσιωμένος στην Λίβερπουλ, δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας»

Κώστας Τόπας 13:07 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:15 - 02.09.2023

Ο Γιούργκεν Κλοπ επιμένει ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι αφοσιωμένος στην Λίβερπουλ παρά την προοπτική προσφοράς 200 εκατομμυρίων λιρών από την σαουδαραβική ομάδα, Αλ Ιτιχάντ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραμένει ανένδοτος ότι ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός δεν πωλείται παρά την προσφορά που αναφέρεται ότι είναι της τάξης των 200 εκατομμυρίων λιρών από την Αλ Ιτιχάντ. Σύμφωνα με το Sky Sports οι «Reds» περιμένουν στα γραφεία τους την πρόταση μαμούθ από τους Σαουδάραβες και μένει να δούμε, αν θα είναι αρκετή για να καμφθούν οι αντιστάσεις του αγγλικού συλλόγου, με τον Σαλάχ να μην είναι αντίθετος στην σε μία τέτοια μετακίνηση που θα τον μετατρέψει σε Μίδα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ωστόσο ξεκαθάρισε γι' ακόμη μία φορά ότι ο «Φαραώ» είναι πιστός στην Λίβερπουλ και δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το «Άνφιλντ».

«Ο Μο είναι εξαιρετικά αφοσιωμένος. Από τη δική μου σκοπιά δεν βλέπω απολύτως κανέναν λόγο να ανησυχήσω. Προπονείται κανονικά στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα, είναι πλήρως μέσα. Πρέπει να αντιμετωπίσω τα γεγονότα και η κατάσταση είναι ως "όλα καλά, είμαστε εδώ και όλα είναι καλά"» είπε ο Γερμανός τεχνικός.

Με τη μεταγραφική περίοδο της Σαουδικής Αραβίας ανοιχτή για άλλη μια εβδομάδα, μπορεί κάλλιστα να έρθει πρόταση από τους Σαουδάραβες, οι οποίοι κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να πείσουν τα αφεντικά της Λίβερπουλ να παραχωρήσουν τον Μοχάμεντ Σαλάχ.