Κλοπ για το μέλλον του Σαλάχ: «Ολα αυτά τα δημιούργησαν τα media, δεν υπάρχει πρόταση από την Αλ Ιτιχάντ»

Γιούργκεν Κλοπ

i

PrtScr

Κλοπ για το μέλλον του Σαλάχ: «Ολα αυτά τα δημιούργησαν τα media, δεν υπάρχει πρόταση από την Αλ Ιτιχάντ»

Κώστας Τόπας 08:53 - 04.09.2023

Ο Γιούργκεν Κλοπ θέλησε γι' ακόμη μία φορά να ξεκαθαρίσει πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα παραμείνει στο «Άνφιλντ» και δεν θα αποχωρήσει για λογαριασμό της Αλ Ιτιχάντ.

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα σχετικά με το μέλλον του Μοχάμεντ Σαλάχ στην Λίβερπουλ. Η Αλ Ιτιχάντ επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του Αιγύπτιου αστέρα, με τον Γερμανό τεχνικό ωστόσο να τονίζει πως το μέλλον του «Φαραώ» είναι στο «Άνφιλντ»

Μετά τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Άστον Βίλα με 3-0, ο Κλοπ ρωτήθηκε για την έντονη φημολογία που υπάρχει για το πρέσινγκ που ασκεί η Αλ Ιτιχάντ στον Σαλάχ και τόνισε πως έχει θέσει βέτο στην διοίκηση της Λίβερπουλ για τον Σαλάχ, καθώς δεν θέλει να αφήσει τον σταρ της ομάδας του να φύγει.

«Ήταν μια ιστορία που δημιούργησαν τα Μέσα ενημέρωσης, δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα. Ολα είναι απολύτως φυσιολογικά με τον Μο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ακόμα και ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ ύψωσε τείχος στην επιθυμία των Σαουδαράβων που, με βάση τη μεταγραφικής τους περίοδο θα μπορούσαν να κάνουν νέα πρόταση.

«Θέλει να μείνει εδώ, θέλει να είναι εδώ και να μείνει με εμάς. Εν τέλει έμεινε και αυτό είναι φοβερό γιατί είναι ένας κορυφαίος παίκτης», ανέφερε ο Σόμποσλαϊ.