Πλησιάζει στην Αλ Αραμπί ο Βεράτι

Μάρκο Βεράτι

i

©Intime

Πλησιάζει στην Αλ Αραμπί ο Βεράτι

Μαρία Δαλιάνη • 10:50 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Στην Αραβία φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρκο Βεράτι, καθώς γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι βρίσκεται στη πόρτα της εξόδου από την Παρί Σεν Ζερμέν και ο επόμενος προορισμός του θα ειναι η Αλ Αραμπί του Κατάρ.

Ο Μάρκο Βεράτι βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρηση του από την Παρί Σεν Ζερμέν μετά από έντεκα χρόνια και όπως φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ευρώπης. Μπορεί το συμβόλαιο του 30χρονου κεντρικού μέσου να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026 ωστοσό, εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό ότι βρίσκεται εκτός πλάνων της γαλλικής ομάδας.

Από την στιγμή που οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να λύσουν την μεταξύ τους συνεργασία αφού ο παικτης δεσμέυεται με συμβόλαιο η μόνη λύση ήταν η πώληση. Την λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει την πρωταθλήτρια της Ligue 1 ήρθε να δώσει η Αλ Αραμπί με την ομάδα του Κατάρ να προσφέρει περίπου 45 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν και όπως όλα δείχνουν μία συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκεται προ των πυλών.

Ο Μάρκο Βεράττι φαίνεται πως δεν ξετρελαίνεται με την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ, όμως αυτή την στιγμή φαίνεται πως ο Αλ Αραμπί αποτελεί την μόνη δίοδο διαφυγής και αποτελεί την μόνη ομάδα που μπορεί να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις και των δύο.

Ο Ιταλός μέσος έχει πραγματοποιήσει με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν 413 εμφανίσεις, έχοντας σκοράρει 11 τέρματα, έχει μοιράσει 58 ασίστ, ενώ έχει κατακτήσει 8 πρωταθλήματα, 6 Κύπελλα, 6 Λιγκ Καπ Γαλλίας και 9 Σούπερ Καπ.