Κολό Μουανί: «Ελπίζω να συμφωνήσει με την Παρί η Άιντραχτ - Θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου εκεί»

Ράνταλ Κολό Μουανί

i

©PrtScr

Κολό Μουανί: «Ελπίζω να συμφωνήσει με την Παρί η Άιντραχτ - Θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου εκεί»

Κώστας Τσιακλής 22:47 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:49 - 29.08.2023

Ο Ράνταλ Κολό Μουανί μίλησε δημόσια για το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν και δήλωσε πως εύχεται η Άιντραχτ να τον αφήσει να συνεχίσει την καριέρα του στο Παρίσι.

Ο Ράνταλ Κολό Μουανί ανοίχτηκε για πρώτη φορά μετά τις προσφορές της Παρί Σεν Ζερμέν και είπε και επίσημα πως επιθυμεί η Άιντραχτ να τον αφήσει να συνεχίσει την καριέρα του στο Παρίσι. 

Η Παρί Σεν Ζερμέν λοιπόν θέλει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή και προσπαθεί να πείσει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να της παραχωρήσει τον Ράνταλ Κολό Μουανί. Οι Παριζιάνοι έφτασαν στο σημείο να προσφέρουν σύμφωνα με την Equipe 65 εκατομμύρια ευρώ συν τον Ούγκο Εκιτίκε. Πάντως οι Γερμανοί δεν έχουν απαντήσει ακόμα στην πρόταση ωστόσο πρόσφατα είχε αναφερθεί πως η Άιντραχτ θέλει να λάβει ακατέβατα 100 εκατομμύρια ευρώ. 

Ο ποδοσφαιριστής μίλησε στο δημοσιογράφο του Sky Sport, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, για το θέμα και επιβεβαίωσε δημόσια την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στο Παρίσι. Μάλιστα ο Κολό Μουανί δήλωσε πως εύχεται η Άιντραχτ να συμφωνήσει με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε.

«Χρωστάω πολλά στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Έχω πάρει στην καρδιά μου τους οπαδούς και πάντα συμπεριφερόμουν με άκρως επαγγελματικό τρόπο. Πάντα έδινα τα πάντα για τον σύλλογο μέχρι το τέλος. Ωστόσο, δεν είναι μυστικό ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε μια προσφορά ρεκόρ για μένα. Μια μετακόμιση στο Παρίσι είναι τώρα μια μοναδική ευκαιρία για μένα. Θα ήθελα να πάω στην Παρί και έχω ενημερώσει και τους υπεύθυνους. Ελπίζω και εύχομαι ότι η Άιντραχτ θα συμφωνήσει με την προσφορά της Παρί και ότι αυτή η κίνηση θα γίνει πλέον δυνατή για μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κολό Μουανί.

Η Άιντραχτ απέκτησε τον Κολό Μουανί ως ελεύθερος από τη Ναντ το καλοκαίρι του 2022. Ο Γάλλος πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή χρονιά στη Γερμανία αφού μέτρησε 23 γκολ και 17 ασίστ σε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Δυναμικά ξεκίνησε και τη φετινή σεζόν αφού σε τέσσερις εμφανίσεις σημείωσε τρία γκολ σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Conference League.