Ο «εμφύλιος» στην Παρί μπορεί να επηρεάσει το μέλλον του Εμπαπέ

Κιλιάν Εμπαπέ

i

PrtScr

Ο «εμφύλιος» στην Παρί μπορεί να επηρεάσει το μέλλον του Εμπαπέ

Κώστας Τόπας 14:56 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:56 - 29.08.2023

Η σχέση του Λουίς Κάμπος με την διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, ενδέχεται να επηρεάσει την απόφαση του Κιλιάν Εμπαπέ για το μέλλον του στον γαλλικό σύλλογο.

Η κατάσταση ανάμεσα στον Κιλιάν Εμπαπέ και την Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται να έχει ηρεμήσει μετά από μερικές συγκρουσιακές εβδομάδες, ωστόσο από τη Γαλλία επισημαίνουν ότι όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το πιθανό «αντίο» στον Λουίς Κάμπος, έναν από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του Γάλλου αστέρα στους Παριζιάνους.

Όπως εξηγεί η «Le Parisien», υπάρχει σοβαρή σύγκρουση μεταξύ του Λουίς Κάμπος και δύο ιθυνόντων του συλλόγου. Πρόκειται για τον Βικτοριάνο Μελέρο, γενικό γραμματέα της Παρί και τον Γκρέγκορι Ντουράντ, διευθυντή του νομικού τμήματος, που ζήτησαν από τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί την απομάκρυνση του Λουίς Κάμπος. Ο υπεύθυνος για τις μεταγραφές στην Παρί γνωρίζει αυτή την κατάσταση και η «Le Parisien» αποκάλυψε ότι μετά τον αγώνα με τη Λανς, ο Λουίς Κάμπος διοργάνωσε έκτακτη συνάντηση για τους Βικτόριανο Μελέρο και Γκριγκόρι Ντουράντ για να τους ζητήσει εξηγήσεις. 

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί γνωρίζει όλα όσα συμβαίνουν, αλλά δεν έχει πάρει απόφαση για το μέλλον του Λουίς Κάμπος. Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, οι Victoriano Melero και Grégory Durand έχουν βαρεθεί τη συνεργασία με τον Luis Campos, τον χαρακτήρα του και το γεγονός ότι δεν μετέχει ενεργά στο μεταγραφικό παζάρι. Στη Γαλλία θεωρούν ότι όλα αυτά και κυρίως η πιθανή αποχώρηση του Λουίς Κάμπος μπορεί να επηρεάσει την απόφαση του Εμπαπέ για πιθανή ανανέωση με την PSG.