Πέθανε ο CEO της Φιορεντίνα Τζο Μπαρόνε

Πέθανε ο CEO της Φιορεντίνα Τζο Μπαρόνε

Δημήτρης Χούπης 17:16 - 19.03.2024

Μία μέρα πριν από τα γενέθλιά του, ο CEO της Φιορεντίνα Τζο Μπαρόνε άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 57 ετών.

Σε πένθος «βυθίστηκε» η ομάδα της Φιορεντίνα και το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Το απόγευμα της Τρίτης (19/3) έγινε γνωστό ότι ο CEO των «βιόλα», Τζο Μπαρόνε, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 57 ετών, μία μέρα πριν από τα 58α γενέθλιά του. Την είδηση την έκανε γνωστή η ιταλική ομάδα, λέγοντας ότι ο Μπαρόνε είχε υποστεί καρδιακή προσβολή και νοσηλευόταν από το βράδυ της Κυριακής σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Μιλάνου.

Το συμβάν αυτό έφερε και την αναβολή του αγώνα της Φιορεντίνα με την Αταλάντα. Η καρδιά του Μπαρόνε, λοιπόν τον πρόδωσε και δυστυχώς ο 57χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπώντας την ομάδα της Φλωρεντίας, αλλά και το ιταλικό ποδόσφαιρο σε πένθος. Ο Μπαρόνε άφησε πίσω τη σύζυγό του, Καμίλα, αλλά και τα τέσσερα παιδιά του, Πιέτρο, Σαλβατόρε, Τζουζέπε και Γκαμπριέλα.

Η ανακοίνωση της Φιορεντίνα:

«Με βαθύ πόνο και απέραντη θλίψη, η Φιορεντίνα χάνει σήμερα ένα από τα σημεία αναφοράς της, μια φιγούρα που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία του συλλόγου και που δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Ο Γενικός Διευθυντής Τζουζέπε Μπαρόνε, μετά την ασθένεια που τον χτύπησε την Κυριακή, έφυγε σήμερα στο νοσοκομείο "San Raffaele" του Μιλάνου.

Ο Χουάν Ζεσούς κατηγορεί τον Ατσέρμπι για ρατσισμό: «Μου είπε, "είσαι μαύρος" και αυτό δεν μου ταιριάζει»
SERIE A

08:23 - 19.03.2024

Ο Χουάν Ζεσούς κατηγορεί τον Ατσέρμπι για ρατσισμό: «Μου είπε, "είσαι μαύρος" και αυτό δεν μου ταιριάζει»

Ο Χουάν Ζέσους της Νάπολι κατηγόρησε τον Ατσέρμπι για ρατσιστική συμπεριφορά στο Ίντερ-Νάπολι και η ιταλική Ομοσπονδία τον άφησε εκτός «Σκουάντρα Ατζούρα»!

Ο Ρόκο Κομίσο και η οικογένειά του, ο Ντανιέλε Πραντέ, ο Νικολάς Μπουρδίσο, ο Αλεσάντρο Φεράρι, ο Βιτσέντσο Ιταλιάνο, ο Κριστιάνο Μπιράγκι και όλη η Φιορεντίνα αισθάνονται συντετριμμένοι από την τρομερή απώλεια ενός ανθρώπου που πρόσφερε τον μεγάλο του επαγγελματισμό, την καρδιά του και το πάθος του για αυτά τα χρώματα.

Ένας άνθρωπος που ήταν φίλος διαθέσιμος και πάντα κοντά σε όλες τις στιγμές, στις πιο χαρούμενες και κυρίως στις πιο δύσκολες. Όλος ο μωβ κόσμος αγκαλιάζει τη σύζυγό του Καμίλα, τα παιδιά του και ολόκληρη την οικογένεια των Μπαρόνε σε αυτή τη στιγμή τεράστιας απόγνωσης».