Η ανάρτηση του Φορτούνη για τις τρεις κοπέλες που χάθηκαν στα Τέμπη

Κώστας Φορτούνης

i

©intime

Η ανάρτηση του Φορτούνη για τις τρεις κοπέλες που χάθηκαν στα Τέμπη

Sportal newsroom 15:29 - 06.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:29 - 06.03.2023

Ο Κώστας Φορτούνης με ένα story στο Instagram είπε το δικό του «αντίο» στις τρεις κοπέλες από την Καλαμπάκα που χάθηκαν στα Τέμπη.

Μπορεί να έχει περάσει μια εβδομάδα από τη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, αλλά η Ελλάδα ακόμα θρηνεί τους ανθρώπους που χάθηκαν. Τα θύματα είναι πάνω από πενήντα, οι τραυματίες δεκάδες και αγνοούμενοι επίσης. Οι άνθρωποι της ΕΜΑΚ κάνουν ακόμα υπεράνθρωπες προσπάθειες να εντοπίσουν και να απεγκλωβίσουν όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούν.

Συγκινητικές στιγμές στην Ελευθερούπολη στη μνήμη ποδοσφαιριστή που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

17:54 - 05.03.2023

Συγκινητικές στιγμές στην Ελευθερούπολη στη μνήμη ποδοσφαιριστή που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη

Ο Ιορδάνης Αδαμάκης έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα των Τεμπών και στον αγώνα του Ορφέα Ελευθερούπολης με τον Βρασίδα Νέας Περάμου πρώην συμπαίκτες του άφησαν από ένα λουλούδι στη φανέλα του ως φόρο τιμής στη μνήμη του.

Μέσα στα θύματα λοιπόν βρίσκονται και τρεις κοπέλες από την Καλαμπάκα, δύο δίδυμες αδερφές, η Χρύσα και η Θώμη και η ξαδέρφη τους Αναστασία. 

Όπως είναι λογικό η είδηση του θανάτου τους έχει συγκλονίσει τους ανθρώπους της περιοχής, όπως και τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος κατάγεται από τα Τρίκαλα. Κάπως έτσι ο μέσος του Ολυμπιακού, με μία ανάρτηση στο Instagram είπε το δικό του «αντίο» στις τρεις κοπέλες που βρήκαν ακαριαίο θάνατο στα Τέμπη. 

©print screen από τον λογαριασμό του Κώστα Φορτούνη στο Instagram

Ο κόσμος στα γήπεδα ξέσπασε

Εκτός από θλίψη, η τραγωδία στα Τέμπη έχει προκαλέσει και την οργή των Ελλήνων, οι οποίοι μέσω διαδηλώσεων δείχνουν την αγανάκτησή τους. Έτσι και στα γήπεδα των ελληνικών ομάδων. Σε όλα τα γήπεδα όπου διεξήχθησαν τα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ στις κερκίδες υπήρχαν πανό για την τραγωδία των Τεμπών, αλλά ακούστηκαν και υβριστικά συνθήματα κατά των πολιτικών. 

Στο γήπεδο του Ιωνικού μάλιστα στον αγώνα με την ΑΕΚ για την Basket League ζητήθηκε από τους διαιτητές να κατέβει το πανό, που οι φίλοι της ομάδας της Νίκαιας είχαν κρεμάσει. Μετά από καθυστέρηση 15 λεπτών ο αγώνας ξεκίνησε, αλλά το πανό δεν κατέβηκε