Το μήνυμα του Ιωαννίδη για τα 116 χρόνια του Παναθηναϊκού (pic)

Φώτης Ιωαννίδης

i

© Intime

Το μήνυμα του Ιωαννίδη για τα 116 χρόνια του Παναθηναϊκού (pic)

Πάνος Κορομηλάς 12:14 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:19 - 03.02.2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης, έστειλε μέσα από τα social media, το δικό του εορταστικό μήνυμα για τα 116 χρόνια ζωής που συμπληρώνει ο Παναθηναϊκός.

Ημέρα γιορτής το Σάββατο (02/03) για τον Παναθηναϊκό, καθώς συμπληρώνονται 116 χρόνια από την ίδρυση του. Τόσο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όσο και η πράσινη ΚΑΕ, έστειλαν ευχές για να γιορτάσουν αυτή την ξεχωριστή μέρα για τον σύλλογο. 

«Χρόνια πολλά στον σύλλογο που ομορφαίνει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων στον κόσμο. 116 χρόνια! Σήμερα, 3 Φεβρουαρίου, γιορτάζει ο πιο ένδοξος σύλλογος στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός μας! Σαν σήμερα ο Γεώργιος Καλαφάτης δημιούργησε τον σύλλογο που δόξασε τη χώρα μας στα πέρατα του κόσμου, μία ομάδα που έγινε γνωστή σε όλους για τις επιτυχίες της, το ήθος, τις αρχές που πρεσβεύει» ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του συλλόγου.

Ο επιθετικός της ομάδας, Φώτης Ιωαννίδης, προχώρησε σε μια ανάρτηση στα social media, δείχνοντας την αγάπη του για το τριφύλλι. Συγκεκριμένα, ο 24χρονος επιθετικός κοινοποίησε σε story στο Instagram, την ανάρτηση που έκανε ο επίσημος λογαριασμός της ομάδας και τη συνόδευσε με μια πράσινη καρδιά. 

Δείτε την ανάρτηση του Φώτη Ιωαννίδη: