«Κοντά στην αποχώρηση από την Τραμπζονσπόρ ο Φούντας - "Σώθηκε" από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»

Ο Ταξιάρχης Φούντας.

i

©intime

«Κοντά στην αποχώρηση από την Τραμπζονσπόρ ο Φούντας - "Σώθηκε" από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»

Δημήτρης Χούπης 08:55 - 01.01.2024 / Ανανεώθηκε: 08:58 - 01.01.2024

Όπως αναφέρουν τουρκικά Μέσα ο Ταξιάρχης Φούντας βρίσκεται κοντά στην αποχώρησή του από την Τραμπζονσπόρ, ωστόσο το Κύπελλο Εθνών Αφρικής τον... έσωσε.

Σε δύσκολη κατάσταση είναι η καριέρα του Ταξιάρχη Φούντα στην Τραμπζονσπόρ. Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν τα τουρκικά Μέσα ο Έλληνας επιθετικός δεν έχει δώσει στην ομάδα της Τραπεζούντας αυτά που περίμεναν και κάπως έτσι δεν μοιάζει απίθανο να φύγει.

Παρόλα αυτά έχει την ευκαιρία να τους διαψεύσει. Πιο αναλυτικά όπως αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα Taka ο διεθνής επιθετικός βρέθηκε στη λίστα των παικτών που είναι προς παραχώρηση τον Ιανουάριο. 

Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής όμως τον... έσωσε αφού το γεγονός ότι τόσο ο Νικολάς Πεπέ όσο και ο Τρεζεγκέ θα φύγουν για τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες, έδωσε νέα ευκαιρία στον Έλληνα επιθετικό. Στο ίδιο δημοσίευμα μάλιστα γίνεται λόγος πως στην Τραμπζονσπόρ έχουν την ελπίδα πως ο Φούντας μπορεί να βρει περισσότερο χρόνο και να αρπάξει την ευκαιρία για να προσφέρει στην ομάδα. 

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής μέχρι στιγμής έχει δέκα συμμετοχές και ένα γκολ με τον τουρκικό σύλλογο.

Δεδομένη η αποχώρηση του Μπακασέτα 

Ο Τάσος Μπακασέτας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει παρελθόν από την Τραμπζονσπόρ. Όπως αναφέρουν στην Τουρκία μάλιστα, η ομάδα της Τραπεζούντας αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του, ενώ την ίδια ώρα όλο και πληθαίνουν τα ρεπορτάζ για συμφωνία Παναθηναϊκού - Τραμπζονσπόρ για τον Έλληνα μέσο. 

Μάλιστα ο τουρκικός Τύπος πριν από λίγες μέρες είχε  υποστηρίξει πως ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ έχει ήδη κλείσει με τους «πράσινους».