Φουστέρ: «Ανυπομονώ να γυρίσω "σπίτι" μου, πάμε Ολυμπιακέ»

Φουστέρ

i

Σεμπάστιαν Λέτο & Νταβίντ Φουστέρ/©Intime

Φουστέρ: «Ανυπομονώ να γυρίσω "σπίτι" μου, πάμε Ολυμπιακέ»

Κώστας Τόπας 14:39 - 25.02.2023

Ο Νταβίντ Φουστέρ επιστρέφει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και μέσω social media έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, έχει ξεκινήσει.

Η σπουδαία αναμέτρηση των «αιώνιων αντιπάλων» έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι δύο ομάδες έχουν διαφορά πέντε πόντων στον σχετικό πίνακα, με τους Πειραιώτες να θέλουν τη νίκη προκειμένου να μειώσουν τη διαφορά στους δύο βαθμούς.

Στην εν λόγω αναμέτρηση θα παρευρεθεί για να την παρακολουθήσει ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος με 46 γκολ σε 170 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο Λιμάνι.

Ούρκο Πάρντο στο Sportal: «Θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό, καταπληκτικός προπονητής ο Βαλβέρδε» (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

10:05 - 25.02.2023

Ούρκο Πάρντο στο Sportal: «Θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό, καταπληκτικός προπονητής ο Βαλβέρδε» (vid)

Ο άλλοτε «κέρβερος» της εστίας του Ολυμπιακού και πρωταθλητής Ελλάδος για την σεζόν 2010-11, Ούρκο Πάρντο μίλησε στο Sportal κι έκανε τη δική του πρόβλεψη του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά του, ο 41χρονος πλέον Φουστέρ θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι ανυπομονεί να επιστρέψει «σπίτι» του.

«Ανυπομονώ να είμαι ξανά στο σπίτι υποστηρίζοντας τον Ολυμπιακό στο αποψινό παιχνίδι! Νομίζω ότι θα είναι μια καλή νύχτα! Πάμε Ολυμπιακέ!», ανέφερε χαρακτηριστικά στα social media, ο άλλοτε αστέρας του Ολυμπιακού.