Σίλντενφελντ στο Sportal: «Αξέχαστη η νίκη με 3-0 μέσα στο "Καραϊσκάκης"»
i

Γκόρντον Σίλντενφελντ/©Intime

Σίλντενφελντ στο Sportal: «Αξέχαστη η νίκη με 3-0 μέσα στο "Καραϊσκάκης"»

Κώστας Τόπας 14:22 - 25.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:50 - 05.09.2023

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μιλάει στο Sportal και θυμάται τη νίκη με 3-0 του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο «Γέωργιος Καραϊσκάκης», ενώ παράλληλα κάνει τη δική του πρόβλεψη για το αποψινό ντέρμπι (25/02, 20:30).

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μολονότι αγωνίστηκε με την «πράσινη» φανέλα μόλις δύο χρόνια (2013-2015), κατάφερε σε αυτό το διάστημα να προσφέρει τα μέγιστα στον Παναθηναϊκό και να αποτελέσει έναν από τους πλέον σημαντικούς ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος την τελευταία δεκαετία.

Ούρκο Πάρντο στο Sportal: «Θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό, καταπληκτικός προπονητής ο Βαλβέρδε» (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

10:05 - 25.02.2023

Ούρκο Πάρντο στο Sportal: «Θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό, καταπληκτικός προπονητής ο Βαλβέρδε» (vid)

Ο άλλοτε «κέρβερος» της εστίας του Ολυμπιακού και πρωταθλητής Ελλάδος για την σεζόν 2010-11, Ούρκο Πάρντο μίλησε στο Sportal κι έκανε τη δική του πρόβλεψη του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Κροάτης στόπερ, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το περασμένο καλοκαίρι και πλέον συνεχίζει ως μέλος του τεχνικού τιμ του Άρη Λεμεσού. Με τη φανέλα του «τριφυλλιού» πραγματοποίησε συνολικά 73 εμφανίσεις πέτυχε τρία γκολ, μοίρασε δύο ασίστ ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο το 2014.

Αναλυτικά όσα είπε στο Sportal:

Από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό. Πως έγινε η μεταγραφή σου στους «πράσινους»;

Γκόρντο Σίλντενφελντ & Βαλντέζ/©Intime

«Οταν ήμουν στο ΠΑΟΚ, ένας φίλος μου έλεγε "στη Θεσσαλονίκη είναι ωραία αλλά πρέπει να δεις και την Αθήνα". Οταν άκουσα μάλιστα ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε για εμένα ήταν η πρώτη επιλογή για εμένα. Επρεπε να τα δω όλα αυτά όσα μου έλεγαν. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος με μεγάλη ιστορία και ήταν χαρά να είμαι μέρος του τόσο. Στο τέλος ήταν μια εύκολη απόφαση για εμένα».

Ποιο ντέρμπι θυμάσαι πιο έντονα με τον Ολυμπιακό;

«Η νίκη που κάναμε με 3-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ακόμα την θυμάμαι...»

Τι θυμάσαι σήμερα από τον Παναθηναϊκό;

Γκόρντον Σίλντενφελντ & Ολαιτάν/©Intime

«Τα πάντα. Οτι έζησα στον Παναθηναϊκό μου άρεσε πάρα πολύ. Η ομάδα, η ζωή στην Αθήνα, στη Γλυφάδα, οι άνθρωποι, τα πάντα».

Στενοχωρήθηκες όταν αποχώρησες από τον Παναθηναϊκό;

«Έφυγα γιατί το συμβόλαιό μου είχε τελειώσει. Ζήτησα να μιλήσω για νέο συμβόλαιο, δεν απάντησαν όμως. Η Ντιναμό επικοινώνησε μαζί μου, τακτοποιήσαμε τα πάντα σε 5 λεπτά και αυτό ήταν. Στενοχωρήθηκα πολύ που άφησα τον Παναθηναϊκό και την Αθήνα»

Εχεις κρατήσει επαφές με κάποιον από τον Παναθηναϊκό;

«Έχω ακόμα επαφή με κάποιους παίκτες και κάποιους ανθρώπους από τον σύλλογο. Πάντα συναντώ καταπληκτικούς ανθρώπους όταν επισκέπτομαι την Αθήνα».

Γκόρντον Σίλντενφελντ & Τσόρι Ντομίνγκεθ/©Intime

Ποια είναι η πρόβλεψη σου για το ντέρμπι;

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Μια ισοπαλία ή νίκη για τον Παναθηναϊκό θα είναι ιδανικό».