Και ο Φουστέρ στο Καραϊσκάκη!
i

Νταβίντ Φουστέρ/ ©Intime

Και ο Φουστέρ στο Καραϊσκάκη!

Διονύσης Βερβελές 09:15 - 25.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:15 - 25.02.2023

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ισπανός και θα δει το βράδυ Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό…

Φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και την τίμησε για τα καλά. Ο Νταβίντ Φουστέρ, αγαπήθηκε στον Πειραιά, ήταν ένας από τους παίκτες που έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στα γήπεδα. Με 46 γκολ σε 170 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και τώρα, επιστρέφει στο σπίτι του.

170 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και τώρα, επιστρέφει στο σπίτι του. Ο Φουστέρ βρίσκεται στην Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες μας, το βράδυ θα παρακολουθήσει και τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Στο… παλιό του σπίτι, εκεί όπου σήκωσε πρωταθλήματα, εκεί που γνώρισε μεγάλες στιγμές με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ένας παίκτης που έγραψε τη δική του ιστορία!

Ντέρμπι «αιωνίων» 111 μέρες μετά...
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:35 - 25.02.2023

Ντέρμπι «αιωνίων» 111 μέρες μετά...

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους το βράδυ του Σαββάτου (25/2, 20:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» περίπου 3,5 μήνες μετά το ισόπαλο ντέρμπι της Λεωφόρου. Τι έχει μεσολαβήσει από τότε μέχρι σήμερα...

Ο Φουστέρ πριν λίγες ημέρες, ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τη Βαλένθια. Για τρία χρόνια ήταν εκεί, στις Ακαδημίες της κάνοντας καλή δουλειά. Στον αποχαιρετισμό του μάλιστα, τόνισε μεταξύ άλλων: «Έτοιμος τώρα για νέα projects στα οποία μπορώ να ασχοληθώ και να δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου, όπως έκανα πάντα! Τα λέμε σύντομα!». 

Ο Νταβίντ Φουστέρ, στα 41 του πλέον, έρχεται στην Ελλάδα για να δει το ντέρμπι των αιωνίων. Ως τώρα, η επίσκεψή του δεν συνδυάζεται με κάποια πρόταση, πόστο. Έχει, όμως, εξαιρετική σχέση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, υπάρχει καλή άποψη και στο παρελθόν έχει επισημάνει πως θα ήθελε μια μέρα να δουλέψει ξανά στους Πειραιώτες.