Από ένα γκολ και από έναν βαθμό Φράιμπουργκ και Λεβερκούζεν
i

©Photo by Helge Prang/Getty Images

Από ένα γκολ και από έναν βαθμό Φράιμπουργκ και Λεβερκούζεν

Βαγγέλης Κανελλόπουλος • 18:31 - 26.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 19.06.2023

Η Φράιμπουργκ δεν κατάφερε να ξέπερασει το εμπόδιο της Λεβερκούζεν, έμεινε στο 1-1 και παράλληλα στο -1 από την πρώτη τετράδα της Bundesliga.

Την ευκαιρία να πάρει δύο σημαντικούς πόντους έχασε η Φράιμπουργκ, καθώς έμεινε στο (1-1) με αντίπαλο τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, για την 22η αγωνιστική της Bundesliga. Μία νίκη θα ήταν το ιδανικό για την ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ καθώς ήθελε να πατήσει στη τετράδα.

Στο κατάμεστο και χιονισμένο «Europa-Park Stadion», οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Γκρίφο στο 28' με όμορφη εκτέλεση φάουλ από τα 25-30 μέτρα.  Οι ασπιρίνες είχαν μπόλικες χαμένες ευκαιρίες, αλλά ο Αζμούν ήταν αυτός που σκόραρε στο 67' με προβολή, έπειτα από γύρισμα του Μπάκερ. Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι σε προβολή του Σικ, με το 1-1 ωστόσο να παραμένει μέχρι τέλους.

Ρουμενίγκε για υπόθεση Μπαρτσελόνα - Νεγκρέιρα : «Όταν διάβαζα την είδηση με πιάσανε τα γέλια»
BUNDESLIGA

18:52 - 22.02.2023

Ρουμενίγκε για υπόθεση Μπαρτσελόνα - Νεγκρέιρα : «Όταν διάβαζα την είδηση με πιάσανε τα γέλια»

Θέση για την υπόθεση της χρηματοδότησης του πρώην αντιπρόεδρου διαιτητών της ισπανικής ομοσπονδίας από την Μπαρτσελόνα, πήρε ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε.

Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα, με το οποίο η Φράιμπουργκ έμεινε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 41 πόντους και στο -5 από την κορυφή. Η Μπάγερ από την άλλη παραμένει 11η με 28 βαθμούς.

Φράιμπουργκ: Φλέκεν, Σιλντίγια, Γκίντερ, Λίνχαρτ, Κούμπλερ, Έγκεσταϊν, Χόφλερ, Ντόαν (25' Σάλαϊ), Χόλερ, Γκρίφο (84' Γέονγκ), Γκρέγκοριτς (83' Πέτερσεν) 

 Μπάγερ Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Φρίμπουνγκ, Κοσούνου, Ταπσόμπα, Μπάκερ, Ντεμιρμπάι, Άντριχ, Παλάσιος, Ντιαμπί (66' Σικ), Σερντάρ Αζμούν (66' Αμιρί), Χλόζεκ (46' Βιρτς)