Η Ντόρτμουντ θέλει να «αρπάξει» ως ελεύθερους τους Καμάντα και Μπενσεμπαϊνί

Καμάντα, Άιντραχτ

i

© Photo by Marc Atkins/Getty Images/Ideal Images

Η Ντόρτμουντ θέλει να «αρπάξει» ως ελεύθερους τους Καμάντα και Μπενσεμπαϊνί

Sportal newsroom 13:55 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:15 - 24.02.2023

Καμάντα και Μπενσεμπαϊνί, μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι από Άιντραχτ και Γκλάντμπαχ αντίστοιχα, με την Ντόρτμουντ να επιθυμεί την απόκτηση τους.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκεται κοντά σε διπλή μεταγραφική ενίσχυση, με τους Νταΐτσι Καμάντα και Ραμί Μπενσεμπαϊνί να «προβάρουν» τα κίτρινα. Οι Βεστφαλοί βρίσκονται εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων, ωστόσο αυτό δεν τους εμποδίζει να σχεδιάζουν ήδη τον τρόπο που θα κινηθούν μεταγραφικά το ερχόμενο καλοκαίρι. Σκανάροντας και μια αγορά που προφανώς τους είναι απόλυτα γνωστή, όπως η γερμανική.

Καμάντα και Μπενσεμπαϊνί μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι από τις ομάδες τους. Και δεδομένα μιλάμε για δύο παίκτες που δεν θα άφηναν ασυγκίνητες τις περισσότερες ομάδες της Ευρώπης. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μια από αυτές είναι και η Μπορούσια Ντόρτμουντ που θέλει να τους εντάξει στο δυναμικό της.

Αντεγέμι: Ο νέος... Χάαλαντ είναι πιο γρήγορος κι από τη σκιά του Λούκι Λουκ (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

10:02 - 16.02.2023

Αντεγέμι: Ο νέος... Χάαλαντ είναι πιο γρήγορος κι από τη σκιά του Λούκι Λουκ (vids)

Ο Καρίμ Αντεγέμι με την ταχύτητα του... εξέθεσε τον Έντσο Φερνάντες των 120 εκατομμυρίων ευρώ, «άδειασε» τον Κέπα, σκόραρε κι έβαλε την υπογραφή του στη νίκη της Ντόρτμουντ επί της Τσέλσι, συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα πάνω του.

Ο Καμάντα αυτή την στιγμή αγωνίζεται στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και έχει πλέον δικαίωμα να υπογράψει όπου θέλει καθώς δεν προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει πως ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός συμφώνησε ήδη σε πενταετές συμβόλαιο με τους Βεστφαλούς, παρά το ενδιαφέρον από άλλες τρείς ομάδες.

Στην συνέχεια ο Ρομάνο ισχυρίζεται πως στο πλάνο της Ντόρτμουντ είναι και η μεταγραφή του Μπενσεμπαινί, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με την Γκλάντμπαχ, επομένως και αυτός έχει δικαίωμα υπογραφής σε άλλο σύλλογο ως ελεύθερος. Μάλιστα, αναφέρεται ότi ο 27χρονος αριστερός μπακ αποτελεί κορυφαίο στόχο της ομάδας του Έντιν Τέρζιτς, εδώ και αρκετό διάστημα.

Ο Αλγερινός δεν έχει υπογράψει ακόμα με την Ντόρτμουντ, ωστόσο η γερμανική ομάδα αναμένεται το επόμενο διάστημα να πιέσει την κατάσταση, για να αντικρούσει το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων.

Ο Καμάντα εντάχθηκε στο ρόστερ της Άιντραχτ τον Ιούλιο του 2017, όταν αποκτήθηκε από την Ιαπωνική Σαγκάν Τοσού αντί 1.6 εκατομμυρίων ευρώ. Μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σε 162 παιχνίδια με τους «Αετούς» και έχει καταγράψει 37 γκολ και 31 ασίστ. Ο 26χρονος άσος ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας την σεζόν 2017-2018, αλλά και το Γιουρόπα Λιγκ τη περσινή περίοδο.

Από την άλλη, ο Μπενσεμπαϊνί βρίσκεται στην Γκλάντμπαχ από τον Αύγουστο του 2019, όπου μεταγράφηκε από την γαλλική Ρέν, με το ποσό των 8 εκατομμυρίων ευρώ. Με τον γερμανικό σύλλογο μετράει 104 συμμετοχές με απολογισμό 24 γκολ και 7 ασίστ μέχρι σήμερα.