Ρουμενίγκε για υπόθεση Μπαρτσελόνα - Νεγκρέιρα : «Όταν διάβαζα την είδηση με πιάσανε τα γέλια»

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι & Φρένκι Ντε Γιονγκ

i

©Photo by Jose Miguel Fernandez/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Ρουμενίγκε για υπόθεση Μπαρτσελόνα - Νεγκρέιρα : «Όταν διάβαζα την είδηση με πιάσανε τα γέλια»

Sportal newsroom 18:52 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:06 - 22.02.2023

Θέση για την υπόθεση της χρηματοδότησης του πρώην αντιπρόεδρου διαιτητών της ισπανικής ομοσπονδίας από την Μπαρτσελόνα, πήρε ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε.

Θέση για την υπόθεση πληρωμής του πρώην αντιπροέδρου διαιτητών της ισπανικής ομοσπονδίας, Ενρίκεζ Νεγκρέιρα, από την Μπαρτσελόνα πήρε ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε.

Οι «μπλαουγκράνα» κατηγορούνται για χρηματοδότηση του πρώην αντιπροέδρου διαιτητών της ισπανικής ομοσπονδίας, Χοσέ Μαρία Ενρίκες Νεγκρέιρα, με το ποσό των 1,4 εκατομμυρίων ευρώ. Έτσι ο ιδιοκτήτης των «Βαυαρών«, μίλησε στην Corriere Dello Sport και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα αυτό.

Κάνοντας αρκετά καυστικά σχόλια, ο Ρουμενίγκε, υποστήριξε, ότι δεν του έκανε καμία εντύπωση, πως η ομάδα της Βαρκελώνης εμπλέκεται σε ένα τέτοιο σκάνδαλο. Παράλληλα σχολίασε ότι αυτό αποτελεί ένα αρκετά σοβαρό θέμα, το οποίο μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο το ισπανικό ποδόσφαιρο, αλλά και το διεθνή.

«Δεν ξέρω αν θα με πιστεύατε, εάν θα σας έλεγα ότι όταν διάβασα την είδηση, με πιάσανε τα γέλια. Πραγματικά η εμπλοκή της Μπαρτσελόνα δεν με εκπλήσσει καθόλου, κάθε φορά που παίζουμε στην Ισπανία, είναι μια περίεργη και ιδιαίτερη κατάσταση. Όλα αυτά είναι ανεπίτρεπτα και επηρεάζουν γενικά και όχι μόνο τα εθνικά πρωταθλήματα. Τα θέματα που αφορούν τη διαιτησία πρέπει να αντιμετωπιστούν σοβαρά και με σεβασμό», ήταν τα λόγια του Ρουμενίγκε.