Οργή για Φραπάρ: Η διαιτητής ακύρωσε γκολ του Χάαλαντ σε μία αμφισβητούμενη φάση

Οργή για Φραπάρ: Η διαιτητής ακύρωσε γκολ του Χάαλαντ σε μία αμφισβητούμενη φάση

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:52 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:52 - 08.06.2024

Την οργή των φιλάθλων προκάλεσε η Στεφανί Φραπάρ στην αναμέτρηση Δανία - Νορβηγία, με αφορμή το ακυρωθέν γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Η Δανία υποδέχθηκε τη Νορβηγία στο Μπρόντμπι, με τη φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δύο να ολοκληρώνεται με νικήτρια τη γηπεδούχο, η οποία και επικράτησε με 3-1. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν η Στεφανί Φραπάρ, η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω της τα βλέμματα.

Η Γαλλίδα ρέφερι πήρε μία απόφαση που δεν άρεσε στους οπαδούς της δεύτερης, οι οποίοι και της τα... έχωσαν αρκετά στα social media. Όλα ξεκίνησαν στο 65ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Έρλινγκ Χάαλαντ μείωσε σε 2-1 για την ομάδα του.

Ο Νορβηγός μπορεί να πανηγύρισε το γκολ, όμως η χαρά του δεν κράτησε πολύ. Έπειτα από παρέμβαση του VAR, η Φραπάρ κλήθηκε να εξετάσει αν ο Έντεγκαρντ που ήταν λίγο πιο δίπλα επηρεάζει τη φάση, όντας εκτεθειμένος. Η διαιτητής του Παναθηναϊκός - Άρης έκρινε πως ο άσος της Άρσεναλ τράβαγε αμυντικό πάνω του, ακυρώνοντας εν τέλει το γκολ.

Αυτό προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες στον πάγκο της Νορβηγίας, με αποτέλεσμα ο βοηθός προπονητή, Μπρέντε Χάνγκελαντ, να βλέπει την κίτρινη κάρτα. Βεβαίως, η οργή συνεχίστηκαν και σε αναρτήσεις στα social media, αφού ουκ ολίγοι απόρησαν με την απόφαση της.