Ο λόγος που ακυρώθηκε το Γαλατάσαραϊ - Φενέρμπαχτσε: «Δεν τήρησαν τους κανονισμούς»

Ο λόγος που ακυρώθηκε το Γαλατάσαραϊ - Φενέρμπαχτσε: «Δεν τήρησαν τους κανονισμούς»

Sportal newsroom 10:49 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:58 - 30.12.2023

Η κρατική τηλεόραση της Σαουδικής Αραβίας ανέφερε πως η ακύρωση του τελικού του Σούπερ Καπ Τουρκίας μεταξύ της Γαλατασαράι και της Φενερμπαχτσέ στο Ριάντ ήταν αποτέλεσμα της μη τήρησης των κανονισμών του αγώνα από τις ομάδες, επικαλούμενη δήλωση των διοργανωτών.

Το Super Cup Τουρκίας μεταξύ Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας αναβλήθηκε, λόγω του προβλήματος που προέκυψε από τη μεριά των διοργανωτών, λίγες ώρες πριν τη «σέντρα».

Η ακύρωση του τελικού του Σούπερ Καπ Τουρκίας μεταξύ της Γαλατάσαραϊ και της Φενέρμπαχτσε στο Ριάντ ήταν αποτέλεσμα της μη τήρησης των κανονισμών του αγώνα από τις ομάδες, ανέφερε η κρατική τηλεόραση της Σαουδικής Αραβίας επικαλούμενη δήλωση των διοργανωτών.

Διακαής πόθος του Τερίμ ο Φίλιπ Τζούριτσιτς – Τον ήθελε στη Γαλατά και τον βρήκε στον Παναθηναϊκό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:17 - 28.12.2023

Διακαής πόθος του Τερίμ ο Φίλιπ Τζούριτσιτς – Τον ήθελε στη Γαλατά και τον βρήκε στον Παναθηναϊκό

Μία ενδιαφέρουσα ιστορία παρουσιάζουν τα τουρκικά ΜΜΕ. Τονίζουν ότι ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού ήθελε πριν έντεκα χρόνια τον Τζούριτσιτς στη Γαλατασαράι.

«Ανυπομονούσαμε να διεξαχθεί ο αγώνας στην ώρα του σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και κανονισμούς ποδοσφαίρου που απαιτούν το παιχνίδι να παρουσιάζεται χωρίς συνθήματα εκτός του πεδίου του, ειδικά επειδή αυτό συζητήθηκε με την τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία στις προπαρασκευαστικές συναντήσεις για τον αγώνα», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Παρά τη συμφωνία αυτή, ήταν ατυχές που οι δύο ομάδες δεν τήρησαν τα συμφωνηθέντα, γεγονός που οδήγησε στη μη διεξαγωγή του αγώνα», πρόσθεσε.