Ο Ντεσάν έριξε το «καρφί» του σε Λουίς Ενρίκε για τον Εμπαπέ: «Περιμένω περισσότερα από αυτόν...»

Ντιντιέ Ντεσάν

i

PrtScr

Ο Ντεσάν έριξε το «καρφί» του σε Λουίς Ενρίκε για τον Εμπαπέ: «Περιμένω περισσότερα από αυτόν...»

Κώστας Τόπας 08:17 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:38 - 19.11.2023

Ο Ντιντιέ Ντεσάν ειρωνεύτηκε τον Λουίς Ενρίκε για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Ισπανός τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν σχετικά με την απόδοση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Η Γαλλία έσπασε τα κοντέρ και διέλυσε με το εξωπραγματικό 14-0 το Γιβραλτάρ. Ενας από τους πρωταγωνιστές των «τρικολόρ» ήταν και ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ κι έφτασε τα 300 γκολ και το 46ο με την εθνική του ομάδα 

Περισσότερο από ικανοποιημένος στο τέλος μιας ιστορικής βραδιάς για την ομάδα της Γαλλίας, ο Ντιντιέ Ντεσάν είχε όρεξη για πλάκες. Ερωτηθείς για την απόδοση του αστεριού του Κιλιάν Εμπαπέ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ» έδωσε μια απάντηση που είχε δώσει και ο Λουίς Ενρίκε πριν από μερικές ημέρες: «Περιμένω πολλά περισσότερα από αυτόν», είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας δυνατά γέλια από τον 24χρονος επιθετικό..

«Ο Κιλιάν, πέρα ​​από ό,τι έχει κάνει και είναι ικανός να κάνει, πετυχαίνει αυτό το χατ-τρικ... συμμετέχει πλήρως στον αγωνιστικό χώρο και στον ρόλο του ως αρχηγός. Αυτό τον κάνει υπεύθυνο απέναντι στην ομάδα, το κάνει τέλεια. με τη βοήθεια του Αντουάν (Γκριεζμάν) επίσης», πρόσθεσε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ σε συνέντευξη Τύπου.

Από την άλλη, ο Ισπανός τεχνικός είχε δηλώσει μετά το χατ-τρικ του Κιλιάν Εμπαπέ κόντρα στη Ρεμς (3-0) ότι περίμενε περισσότερα από τον επιθετικό του για τη συνεισφορά του στον αγώνα, μετά το τέλος. «Δεν είμαι πραγματικά χαρούμενος με τον Κιλιάν απόψε. Δεν έχω να πω κάτι για τα γκολ αλλά μπορεί να βοηθήσει την ομάδα περισσότερο με διαφορετικούς τρόπους. Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, θέλουμε περισσότερα. Πρώτα, θα μιλήσω μαζί του για αυτό. Δεν πρόκειται να σας πω περί τίνος πρόκειται, είναι ζήτημα ιδιωτικό», δήλωσε μεταξύ άλλων προκαλώντας την απορία όλων.

🔴Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!