Γενικός Διευθυντής της Αστάνα: «Μπορούμε να αποκλείσουμε την Ελλάδα»

Καζακστάν

i

© PrtScr

Γενικός Διευθυντής της Αστάνα: «Μπορούμε να αποκλείσουμε την Ελλάδα»

Δημήτρης Χούπης 17:59 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:23 - 20.03.2024

Αισιόδοξος φάνηκε ο Γενικός Διευθυντής της Αστάνα, Σαγιάν Καμιτζανοφ, ενόψει του αγώνα του Καζακστάν με την Ελλάδα για τον ημιτελικό των playoffs του Euro 2024.

Καζακστάν και Ελλάδα έχουν αρχίσει και μπαίνουν σιγά σιγά στο κλίμα του μεταξύ τους αγώνα. Το βράδυ της Πέμπτης (21/3) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα φιλοξενήσει τους Καζάκους στην OPAP Arena για τον ημιτελικό των playoffs του Euro 2024 που θα γίνει στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ο Γενικός Διευθυντής της Αστάνα, Σαγιάν Καμιτζάνοφ, λοιπόν μίλησε ενόψει του μεγάλου αγώνα της Πέμπτης και φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος. Τόνισε δε ότι το Καζακστάν μπορεί να αποκλείσει την Ελλάδα.

«Και οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να νικήσουν. Η πρόκληση είναι μεγάλη, η ευκαιρία για πρόκριση στα τελικά του Euro είναι τεράστια. Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση πως μπορούμε να αποκλείσουμε την Ελλάδα. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στην ιστορία της εθνικής Καζακστάν.

Ολόκληρη η χώρα δεν θα κοιμηθεί το βράδυ της 21ης Μαρτίου πιστεύοντας στην επιτυχία και την συμμετοχή στο Euro», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Στη συνέχεια ο Καζάκος, σχολίασε ότι οι παίκτες της ομάδας θεωρούνται ήδη ήρωες στη χώρα τους και έπειτα ανέφερε ότι σε περίπτωση που το Καζακστάν περάσει την Ελλάδα, τότε θα πάρει και το εισιτήριο για τη Γερμανία ανεξάρτητα ποιος θα είναι ο αντίπαλος στον τελικό.

Υπενθυμίζεται πως ο νικητής από το Ελλάδα - Καζακστάν θα αντιμετωπίσει στον τελικό των playoffs, τον νικητή του ζευγαριού Γεωργία - Λουξεμβούργο.

«Αξίζουμε να πάμε στο Euro 2024, θα είναι ωραίο ν’ αντιμετωπίσουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο»

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μίλησε στο Sportal και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μεγάλο παιχνίδι με το Καζακστάν, λέγοντας ότι δεν πρέπει να υποτιμήσουνε τον αντίπαλο και τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία πίεση στις τάξης της Εθνικής, επειδή είναι φαβορί στον συγκεκριμένο αγώνα.

Στη συνέχεια μάλιστα αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι σε περίπτωση που προκριθεί στο Euro η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία, λέγοντας ότι θα είναι ωραίο που θα αντιμετωπίσουνε τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δώδεκα ομάδες για τρεις θέσεις: Eτσι λειτουργούν τα playoffs για το Euro!
EURO

15:41 - 19.03.2024

Δώδεκα ομάδες για τρεις θέσεις: Eτσι λειτουργούν τα playoffs για το Euro!

Η Ελλάδα ετοιμάζεται να υποδεχθεί στην «OPAP Arena» το Καζακστάν (21/03, 21:45) και πέντε ημέρες αργότερα ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του έτερου ημιτελικού μεταξύ Γεωργίας και Λουξεμβούργου για μια θέση στα γήπεδα της Γερμανίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν υπάρχει πίεση, άγχος, λόγω του ότι η Ελλάδα είναι το φαβορί με το Καζακστάν: «Με κάθε ομάδα είναι το ίδιο. Ανεξάρτητα την ποιότητα πρέπει να το δούμε σαν έναν ακόμα αγώνα εξίσου σημαντικό αγώνα. Είμαστε πανέτοιμοι και δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο, επειδή δεν είναι σαν τη Γαλλία. Αν είμαστε όπως πρέπει να πάρουμε την πρόκριση».

Για την κόντρα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε περίπτωση πρόκρισης: «Θα είναι πολύ ωραίο να αντιμετωπίζεις τέτοιου είδους παίκτες. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Θα είναι πολύ ωραία εμπειρία. Γενικά αν περάσουμε σε μία μεγάλη διοργάνωση, όλα θα είναι ωραία και θα το διασκεδάσουμε».