Αυτή είναι η τελική 23αδα του Πογέτ για τον τελικό με τη Γεωργία

Γκουστάβο Πογέτ

i

©Intime

Αυτή είναι η τελική 23αδα του Πογέτ για τον τελικό με τη Γεωργία

Κώστας Τόπας 11:48 - 26.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:59 - 26.03.2024

Ο Γκουστάβο Πογέτ κατέληξε στην τελική 23αδα για το κρίσιμο παιχνίδι της Ελλάδας απέναντι στη Γεωργία (26/03, 19:00) στην Τιφλίδα, εκεί όπου θα διεκδικήσει το εισιτήριο που οδηγεί στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το απόγευμα της Τρίτης (26/3) η Ελλάδα θα δώσει ίσως τον πιο σημαντικό αγώνα των τελευταίων δέκα ετών, αφού θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία στην Τιφλίδα για ένα εισιτήριο στα τελικά του Euro 2024. Οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ στον ημιτελικό των playoffs του Nations League, επικράτησαν με άνεση με 5-0 του Καζακστάν και πλέον είναι ένα βήμα μακριά από τα γήπεδα της Γερμανίας.

Λίγες ώρες πριν από την σέντρα της κρίσιμης αυτής αναμέτρησης, ο Γκουστάβο Πογέτ γνωστοποίησε τις τελικές επιλογές αναφορικά με την αποστολή. Ο Ουρουγουανός τεχνικός κατέληξε σε 23 ποδοσφαιριστές αφήνοντας εκτός -σε σχέση με τις αρχικές κλήσεις του- τους Σωκράτη Διούδη, Γιώργο Τζαβέλλα, Χρήστο Τζόλη και Μανώλη Σάλιακα.

Αναλυτικά η αποστολή της «γαλανόλευκης»: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Ρότα, Μπάλντοκ, Κουλιεράκης, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Ζέκα, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης.

Την ίδια στιγμή, το trailer της ΕΠΟ για τον αγώνα, προσπαθεί να… ζεστάνει τους Έλληνες φιλάθλους, δείχνοντας τον στόχο της πρόκρισης στο Euro 2024, ενώ στο βίντεο εμφανίζονται φάσεις από τον πρόσφατο θρίαμβο της Ελλάδας κόντρα στο Καζακστάν (5-0), όπως και οπαδοί που γέμισαν της OPAP Arena, δίνοντάς της ένα γαλανόλευκο χρώμα.

«Μια χώρα, ένα ματς, ένας προορισμός. Παίζουμε ενωμένοι», αναφέρει το σύνθημα της ΕΠΟ, μέσα από το trailer που δημιούργησε για το Γεωργία – Ελλάδα, ενώ παράλληλα καλεί τους φίλους της Εθνικής να… γεμίσουν με like τη συγκεκριμένη ανάρτηση, αναφέροντας: «Λένε πως θα είναι 55.000 στο γήπεδο, πάμε να δούμε πόσοι είμαστε εμείς. PRESS LIKE».

Μη χάσετε μετά το τέλος του αγώνα την εκπομπή του Sportal με Κωσταβάρα, Αβραμίδη, Κουστέρη