Οι ευχές των Γεωργιανών στο ξενοδοχείο της Εθνικής για την 25η Μαρτίου
i

©intime

Οι ευχές των Γεωργιανών στο ξενοδοχείο της Εθνικής για την 25η Μαρτίου

Δημήτρης Χούπης 11:00 - 25.03.2024

Οι Γεωργιανοί έδωσαν τις δικές τους ευχές για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στο ξενοδοχείο που μένουν οι Έλληνες διεθνείς.

Ξεχωριστή μέρα είναι η σημερινή (25/3) για τους Έλληνες, λόγω της συμπλήρωσης 203 ετών από την έναρξη της Επανάστασης του 1821. Κάπως έτσι οι Γεωργιανοί θέλοντας να τιμήσουν τους διεθνείς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έδωσαν το δικό τους μήνυμα.

Συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο όπου μένει η αποστολή της Εθνικής, η οποία βρίσκεται στην Τιφλίδα από χθες (24/3), έγραψαν «Χαρούμενη Μέρα Ανεξαρτησίας», με την Εθνική να ευχαριστεί την κίνηση αυτή.

«Φρόντισα το Λουξεμβούργο, ήρθε η ώρα του Κβαρατσχέλια να αναλάβει προσωπικά την Ελλάδα»

Ο αγώνας αποτελεί ιστορικός και για τις δύο ομάδες, αφού αφενός η Εθνική θέλει να πάρει την πρόκριση σε μεγάλη διοργάνωση μετά το Μουντιάλ του 2014 και αφετέρου η Γεωργία θέλει να πάρει το εισιτήριο για το Euro για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Κάπως έτσι λόγω του μεγάλου αγώνα, οι Γεωργιανοί βρίσκονται στο... πόδι. Συγκεκριμένα, το γήπεδο θα είναι κατάμεστο ενόψει του παιχνιδιού, ενώ όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να πάρουν ένα «μαγικό χαρτάκι», θα έχουν τη δυνατότητα να δουν την αναμέτρηση μαζί με ακόμα χιλιάδες συμπατριώτες τους.

Στην Τιφλίδα πιο αναλυτικά θα έχει στηθεί γιγαντοοθόνη, όπου θα δείχνει το παιχνίδι, ενώ την ίδια ώρα αρκετός κόσμος θα πάει με πορεία στο γήπεδο για τον μεγάλο αγώνα. Όπως είναι λογικό εκτός από τον κόσμο και οι παίκτες της Γεωργίας έχουν μεγάλη αισιοδοξία ενόψει του ματς.

Ο επιθετικός της ομάδας και πρωταγωνιστής στον ημιτελικό με το Λουξεμβούργο, Μπόυντου Ζιβζιβάτζε, έδωσε τη σκυτάλη στον Κβιτσα Κβαρατσχέλια για τον αγώνα με την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που έκανε τόνισε πως αυτός φρόντισε το Λουξεμβούργο, ενώ είναι ώρα ο σταρ της Νάπολι να αναλάβει την Εθνική μας ομάδα.

«Είχα πει στον Γκιόργκι Κατσιτάτζε, ότι θα αναλάβω εγώ το Λουξεμβούργο και εάν ο Κβάρα μπει μαζί μας στον τελικό, τότε θα φροντίσει εκείνος. Και έτσι έγινε», ήταν τα λόγια του αναλυτικά.