Ερυθρόλευκο ποτάμι: Με πορεία στο γήπεδο για τον τελικό με την Ελλάδα οι οπαδοί της Γεωργίας

Ερυθρόλευκο ποτάμι: Με πορεία στο γήπεδο για τον τελικό με την Ελλάδα οι οπαδοί της Γεωργίας

Γιώργος Σακελλαρίου 23:52 - 24.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:56 - 24.03.2024

Η εθνική Γεωργίας κάλεσε τον κόσμο να πραγματοποιήσει πορεία προς το γήπεδο για τον σπουδαίο αγώνα με την Ελλάδα.

Οι Γεωργιανοί έχουν εξαντλήσει 52.000 εισιτήρια για τον αγώνα με την Ελλάδα και το «Μπόρις Παϊτχάτζε» την Τρίτη θα είναι κατάμεστο.

Οι διεθνείς μας θ’ αγωνιστούν μπροστά σε ένα καυτό κοινό, που διψάει για πρόκριση της Γεωργίας για πρώτη φορά στην ιστορία της σε μεγάλη διοργάνωση. Όλη η χώρα είναι στο πόδι, υπάρχει πίστη για νίκη κόντρα στη «γαλανόλευκη» και η γιορτή θα ξεκινήσει νωρίς την Τρίτη.

Η εθνική ομάδα μέσω των social media κάλεσε τους Γεωργιανούς φιλάθλους να ντυθούν στα ερυθρόλευκα και να μεταβούν με πορεία στο γήπεδα. Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο μήνυμα προς τον κόσμο:

«Τα λεπτά που δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ, είναι η έμπνευσή μας.

Στις 26 Μαρτίου, πριν τον ιστορικό αγώνα με την Ελλάδα, οι Γεωργιανοί φίλαθλοι, πρόκειται να κάνουν πορεία, που θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλη και ξεχωριστή. Θα πρέπει να δημιουργήσουμε όλοι μαζί αυτές τις στιγμές.

Στις 26 Μαρτίου, από τις 18:00 (16.00 ώρα Ελλάδας) συγκεντρωνόμαστε στην οδό Αγμασενέμπελη 127, από όπου θα μετακομίσουμε όλοι μαζί στη Dinamo Arena.

Η μόνη απαίτηση που είναι απαραίτητη: Όλοι πρέπει να φορούν λευκές και κόκκινες εμφανίσεις. Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με τους φίλους σας, ας είμαστε απίστευτα πολυάριθμοι και να δημιουργήσουμε εκπληκτικές στιγμές μαζί».

Το sold out για τον αγώνα ανακοινώθηκε το Σάββατο. Οι αιτήσεις, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, όπου κάθε οπαδός είχε δικαίωμα να προμηθευτεί τέσσερα εισιτήρια, ξεπέρασαν τις 337.000! Ουσιαστικά επικρατεί πανζουρλισμός στη Γεωργία για τον αγώνα και η Εθνική θα συναντήσει μία καυτή ατμόσφαιρα.

Το «Boris Paitchadze National Stadium» στην Τιφλίδα είναι και η έδρα της Ντιναμό, όπου έχουν παίξει για τα προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο ΠΑΟΚ. Το χρησιμοποιεί επίσης η εθνική ομάδα ράγκμπι της Γεωργίας.