Η... περίεργη ανάρτηση των Γεωργιανών για τη βόλτα των Ελλήνων στην πόλη - Θέμα από το πουθενά! (pic)

Η... περίεργη ανάρτηση των Γεωργιανών για τη βόλτα των Ελλήνων στην πόλη - Θέμα από το πουθενά! (pic)

Γιώργος Σακελλαρίου 18:02 - 25.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 26.03.2024

Στη Γεωργία αναφέρθηκαν σε... βόλτες των Ελλήνων διεθνών παραμονή του αυριανού τελικού με φόντο την πρόκριση στο Euro.

Η Γεωργία θέλει να βρεθεί για πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση και η δίψα των παικτών της και του κόσμου της για νίκη επί της Ελλάδας είναι τεράστια.

Ένα ολόκληρο έθνος ανυπομονεί για τον αγώνα κόντρα στην Εθνική μας. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους διεθνείς μας. Στη Γεωργία, ωστόσο, ξεπέρασαν και κάποια όρια για ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Στον επίσημο λογαριασμό της εθνικής ομάδας της Γεωργίας στο instagram δημοσιεύτηκε μία φωτογραφία με τους Τσιμίκα, Μαυροπάνο, Μπακασέτα, Παυλίδη να συζητούν χαλαρά. Η Εθνική ομάδα, παράλληλα, ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram βίντεο από το χαλάρωμα των διεθνών στο ξενοδοχείο.

Οι Γεωργιανοί, ωστόσο, δεν έμειναν μόνο στη φωτογραφία. Τη συνόδευσαν με ιμότζι γέλιου κι έγραψαν: «Μία μέρα πριν το ματς με τη Γεωργία, 4 παίκτες της Εθνικής Ελλάδας: Κωνσταντίνος Τσιμίκας, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Αναστάσιος Μπακασέτας και Βαγγέλης Παυλίδης περπάτησαν εκτός ξενοδοχείο ξενοδοχείο «Marriot», έφαγαν και επέστρεψαν. Ελεύθεροι θα κινούνται στην Τιφλίδα οι Έλληνες ποδοσφαιριστές».

Οι παίκτες όλων των ομάδων στον ελεύθερο χρόνο τους, συνηθίζουν να κάνουν βόλτες για αποφόρτιση. Στη Γεωργία, ωστόσο, αυτή η ανάρτηση προκάλεσε συζήτηση, αφού αφορά και τον επίσημο λογαριασμό του αντιπάλου.

Στη συνέντευξη Τύπου, μάλιστα, έγινε ερώτηση από Γεωργιανό δημοσιογράφο στον Τάσο Μπακασέτα. Ο διεθνής άσος κλήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα για βόλτες των Ελλήνων διεθνών και σ’ εκείνο το σημείο, ο διευθυντής επικοινωνίας της Εθνικής ομάδας Μιχάλης Τσαπίδης παρενέβη και τόνισε ότι δεν υπάρχει κάτι για να σχολιαστεί.

Σε κάθε περίπτωση, είναι φανερό ότι στη Γεωργία ζουν για τον αγώνα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να να επηρεάσουν την Εθνική. Όπως και να έχει, οι διεθνείς μένουν απόλυτα συγκεντρωμένοι για τον αυριανό αγώνα κι όπως τόνισε κι ο Μπακασέτας, αλλά και ο Πογέτ, επικρατεί ηρεμία και αποφασιστικότητα για τον αυριανό τελικό με την παρέα του Κβατατσχέλια.

Δείτε την ανάρτηση των Γεωργιανών: