Ο Γιαννίκης ανέλαβε κι επίσημα τη Μόναχο 1860

Αργύρης Γιαννίκης

i

©tsv1860

Ο Γιαννίκης ανέλαβε κι επίσημα τη Μόναχο 1860

Κώστας Τόπας 14:10 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:10 - 10.01.2024

Ο Αργύρης Γιαννίκης ανέλαβε τα ηνία της Μόναχο 1860, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν.

Επιστροφή στους πάγκους για τον Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος ανέλαβε κι επίσημα την τεχνική ηγεσία της Μόναχο 1860.  Ο 43χρονος τεχνικός συμφώνησε με τη γερμανική ομάδα για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αυτή είναι η πέμπτη ομάδα στην καριέρα του 43χρονου Έλληνα προπονητή, μετά την Εσεν, την Ααλεν, τον ΠΑΣ Γιάννινα και την ΑΕΚ.

«Ανυπομονώ πραγματικά για το έργο και να γνωρίσω την ομάδα, το επιτελείο και τους φιλάθλους», λέει ο Αργύριος Γιαννίκης. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε τους επόμενους μήνες. Είμαι πεπεισμένος ότι μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο άλλοτε τεχνικός της ΑΕΚ.

«Είμαι χαρούμενος που μπορώ να συστήσω τον νέο προπονητή της Μόναχο 1860 όταν αναλάβω τη θέση μου», λέει ο νέος αθλητικός διευθυντής, Κρίστιαν Βέρνερ. «Από τις θέσεις του στο Έσσεν και την Αθήνα, ο Αργυριος ξέρει να δουλεύει σε παραδοσιακούς συλλόγους με μεγάλες προσδοκίες. Η φιλοσοφία του παιχνιδιού είναι να παίρνει τον έλεγχο της δράσης στα χέρια του και να παίζει πάντα ενεργό ποδόσφαιρο παρά την ανάγκη για σταθερή άμυνα. Αυτό το βλέπω επίσης ως τον στόχο του παιχνιδιού μας και ελπίζω ότι οι οπαδοί μας μπορούν να απολαύσουν ένα ελκυστικό στυλ παιχνιδιού», τόνισε στη συνέχεια.