Είπε αντίο στη Νόριτς ο Γιαννούλης και βλέπει παραμονή στο εξωτερικό - Οι εξελίξεις με Τζόλη

Είπε αντίο στη Νόριτς ο Γιαννούλης και βλέπει παραμονή στο εξωτερικό - Οι εξελίξεις με Τζόλη

Γιώργος Σακελλαρίου 18:06 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:43 - 29.05.2024

Η Νόριτς αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Γιαννούλη μετά την αποτυχία της ομάδας να εξασφαλίσει την άνοδο στην Premier League. Ο Χρήστος Τζόλης δύσκολα θα επιστρέψει στην Αγγλία.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αποχωρεί έπειτα από 3,5 χρόνια από τη Νόριτς.

Ήταν δεδομένο ότι ο 28χρονος διεθνής αριστερός μπακ θα αποτελέσει παρελθόν μετά την αποτυχία της ομάδας να επιστρέψει στην Premier League. Αν είχε ανέβει θα γινόταν διαφορετική συζήτηση, αλλά η Νόριτς συνετρίβη στον ημιτελικό από τη Λιντς και θα παίξει και τη νέα σεζόν στην Championship.

Ο Γιαννούλης πήγε τον Γενάρη του 2021 στην Αγγλία. Ο ΠΑΟΚ εισέπραξε 7,5 εκατ. ευρώ και ο Γιαννούλης στο δεύτερο μισό της σεζόν 2020-21 έπαιξε σε 16 ματς στη δεύτερη κατηγορία.

Η Νόριτς ανέβηκε και στην Premier League είχε 18 αγώνες, αλλά τα καναρίνια υποβιβάστηκαν. Ο διεθνής μπακ αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία τα δύο τελευταία χρόνια και συνολικά με την ομάδα του κατέγραψε 103 αγώνες και 7 ασίστ. Δεν μπόρεσε να κερδίσει την άνοδο κι έτσι με τη λήξη του συμβολαίου του αποχωρεί.

Η Νόριτς τον αποχαιρέτησε με μία φράση στα ελληνικά: «Ευχαριστώ και καλή τύχη Δημήτρη». Ανέφερε επίσης «χαρήκαμε που σε είχαμε κοντά μας, ευχαριστούμε για όλα και καλή τύχη».

Ο Γιαννούλης θυμίζουμε ότι στην Ελλάδα έχει παίξει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού για επιστροφή, αλλά ο ίδιος έχει προτεραιότητα την παραμονή στο εξωτερικό. Αυτό είναι το σχέδιό του. Φυσικά αν δεν βρει κάτι εξαιρετικό εκτός συνόρων, τίποτα δεν μπορεί ν' αποκλειστεί.

Σε ό,τι αφορά τον Αλέξανδρο Τζόλη, έχει κάνει τρομερή σεζόν στη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ο νεαρός πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ είναι πρώτος σκόρερ με 22 γκολ στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και θα διεκδικήσει την άνοδο σε αγώνες μπαράζ με τη Μπόχουμ.

Ο επόμενος ελληνικός στόχος μετά τον Μπάλντοκ και τι ισχύει με τον Αντώνη Παπαδόπουλο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:26 - 07.05.2024

Ο επόμενος ελληνικός στόχος μετά τον Μπάλντοκ και τι ισχύει με τον Αντώνη Παπαδόπουλο

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προχωρούν στην ελληνοποίηση του ρόστερ όπως έχει ζητήσει ο Γιάννης Αλαφούζος και έκλεισαν τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο Δημήτρης Γιαννούλης παραμένει δυνατά στο κάδρο, ενώ δεν απασχολεί ο ομογενής στόπερ Αντώνης Παπαδόπουλος.

Σε περίπτωση, που η Φορτούνα ανέβει, τότε όλα δείχνουν ότι θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Τζόλη. Ο ίδιος δεν έχει ιδιαίτερη διάθεση να γυρίσει στην Αγγλία και στόχος είναι να μείνει στη Φορτούνα ή να πάει σε άλλον γερμανικό σύλλογο.

Η Νόριτς μάλιστα ενημέρωσε για το ποιοι αποχωρούν και είναι το όνομα του Γιαννούλη σ' αυτά, αλλά για τον Τζόλη γράφει «προσωρινά δανεικός».