Γιοβάνοβιτς: «Ήταν σκληρό το 2-0, το παραμικρό λάθος τιμωρείται»

Ιβάν Γιοβάνοβιτς

i

©intime

Γιοβάνοβιτς: «Ήταν σκληρό το 2-0, το παραμικρό λάθος τιμωρείται»

Sportal newsroom 00:37 - 24.08.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του, ωστόσο τόνισε πως το κάθε λάθος τιμωρείται αναφερόμενος στο δεύτερο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Μπράγκα με 2-1 στο πρώτο ματς στην Πορτογαλία και πλέον η πρόκρισή του θα κριθεί στο ΟΑΚΑ σε περίπου έξι μέρες. 

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανέφερε πως σε γενικές γραμμές η εικόνα των παικτών του ήταν καλή. Ωστόσο υποστήριξε πως η ποιότητα της Μπράγκα είναι τέτοια που τιμωρεί το παραμικρό λάθος. Τέλος σχολίασε πως θα προσπαθήσουν οι παίκτες του να κάνουν ακόμα καλύτερο παιχνίδι στη ρεβάνς για να πάρουν την πρόκριση.

«Τα περισσότερα πράγματα πήγαν καλά, αν αναλογιστούμε τον αντίπαλο, τη σημασία του αγώνα, τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Για μεγάλο διάστημα ήμασταν καλά στον αγωνιστικό χώρο, μπορέσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, δεν κινδυνεύαμε ιδιαίτερα, αλλά το επίπεδο είναι τέτοιο που όποια ομάδα κάνει το παραμικρό λάθος, τιμωρείται. Ήταν σκληρό για εμάς το 2-0 στο 2ο μέρος. Σίγουρα είναι καλό ότι περιμέναμε στο τέλος και μειώσαμε σε 2-1», ήταν αρχικά τα λόγια του Σέρβου τεχνικού. 

«Το γκολ μας είναι σημαντικό, αλλά δεν παύει η Μπράγκα να έχει πλεονέκτημα. Το 2-1 είναι καλό σκορ. Από την πλευρά μας, προσπαθούμε να κάνουμε ακόμα καλύτερο παιχνίδι και να περιορίσουμε όσο μπορούμε τον αντίπαλο. Θα παλέψουμε σκληρά στο τελευταίο παιχνίδι για τις πιθανότητες που έχουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση», πρόσθεσε στη συνέχεια.