Κοντά σε συμφωνία με τον Γιοργκ Σμάντκ βρίσκεται η Λίβερπουλ για τη θέση του αθλητικού διευθυντή

Γιοργκ Σμάντκε

i

©SS Twitter

Κοντά σε συμφωνία με τον Γιοργκ Σμάντκ βρίσκεται η Λίβερπουλ για τη θέση του αθλητικού διευθυντή

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:12 - 07.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:13 - 07.05.2023

Η Λίβερπουλ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Γιοργκ Σμάντκ για τη θέση του αθλητικού διευθυντή με τον Γιούλιαν Γουόρντ να αποχωρεί από τους «Reds αυτό το καλοκαίρι.

Ο Γιοργκ Σμάντικ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Λίβερπουλ για να γίνει ο επόμενος αθλητικός διευθυντής της αγγλικής ομάδας.

Οι «Reds» αναζητούν ήδη κάποιον να καλύψει τον ρόλο με τον Γιούλιαν Γουόρντ να αποχωρεί από τον σύλλογο στα τέλη του επόμενου μήνα έχοντας περάσει μόνο 12 μήνες στη θέση του διαδόχου του Μίκαελ Έντουαρντς. Πολλά ονόματα έχουν εξεταστεί, με το προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, να έχει βασικό ρόλο στη διαδικασία μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο Μπίλι Χόγκαν και τον πρόεδρο της Fenway Sports Group, Μάικ Γκόρντον.

Και έχει προκύψει ότι ο Σμάντικ είναι πλέον το ξεκάθαρο φαβορί, με δημοσίευμα της Telegraph να υποδηλώνει ότι πρόκειται να διοριστεί. 

Ο Γκουαρδιόλα τα «έψαλλε» στον Χάαλαντ που άφησε τον Γκουντογκάν να εκτελέσει το πέναλτι κόντρα στη Λιντς
PREMIER LEAGUE

13:13 - 07.05.2023

Ο Γκουαρδιόλα τα «έψαλλε» στον Χάαλαντ που άφησε τον Γκουντογκάν να εκτελέσει το πέναλτι κόντρα στη Λιντς

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, ήταν εκνευρισμένος με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος είχε αφήσει τον Ιλκάι Γκουντογκάν να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στον αγώνα κόντρα στη Λιντς.

Ο Σμάντικ, ο οποίος ήταν τερματοφύλακας της Φορτούνα Ντύσσελντορφ και της Φράιμπουργκ κατά τη διάρκεια των δεκαετιών 1980 και 1990, έχει μεγάλη εμπειρία ως στέλεχος στη Γερμανία, έχοντας συνεργαστεί με Άαχεν, Ανόβερο, Κολωνία και την πιο πρόσφατη Βόλφσμπουργκ ως αθλητικός διευθυντής, όπου παρέμεινε για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. πριν φύγει τον Φεβρουάριο.

«Υπάρχουν άλλα πράγματα στη ζωή που θέλω να κάνω. Αλλά μπορεί, μετά από τρεις μήνες, να μην αντέχω άλλο. Ή ακόμα χειρότερα η γυναίκα μου με διώχνει ξανά από το σπίτι», είπε ο Σμάντικ σε συνέντευξή του

Ο 59χρονος έχει αποκτήσει εδώ και καιρό τη φήμη στη Γερμανία για την ευθεία ομιλία και τη μη-ανόητη προσέγγιση στη δουλειά. Ωστόσο, είπε νωρίτερα φέτος: «Πολλά πράγματα συμβαίνουν στη δουλειά. Τελικά, όλα είναι για τη δουλειά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν. Υπάρχουν ακόμη και άνθρωποι που θέλουν να με ξαναδούν και να πιουν έναν καφέ ή μια μπύρα μαζί μου. Δεν είμαι τόσο μεγάλος γάιδαρος όσο νομίζει ο κόσμος».

Tags: